Horoscop zilnic 28 septembrie 2015. Fecioarele au momente de nervozitate accentuata, iar Sagetatorii sunt energici


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 septembrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Sunteti mai preocupate ca niciodata de sanatatea vostra, ceea ce inseamna ca in sfarsit va adresati micilor probleme care va suparau. Rezultatele bune nu vor intarzia sa apara.

Horoscop 2015 TAUR

Ziua va fi buna. Incercati insa sa aveti un ritm mai alert daca doriti sa terminati de facut toate treburile pe care le aveati planificate.

Horoscop 2015 GEMENI

Aveti o vitalitate excelenta. Atentie totusi la vremea inselatoare! Trecerile de la cald la rece si invers pot favoriza gripa. Spre seara, cei dragi va fac o surpriza.

Horoscop 2015 RAC

Oboseala incepe sa isi puna amprenta pe emotiile voastre. Va descarcatii nervii pe partener, care nu va fi deloc incantat sa intre in discutii inutile.

Horoscop 2015 LEU

Vreti sa faceti cat mai multe lucruri, insa viteza in care activati s-ar putea sa nu va faca bine. Sprea seara, va simtiti obosite si lipsite de chef pentru a face orice altceva.

Horoscop 2015 FECIOARA

Veti avea momente de nervozitate accentuata. Incercati sa va faceti timp pentru lucruri care va plac in mod special: sport, iesiri in aer liber, concerte. A doua jumatate a zilei trebuie neaparat sa fie una relaxata.

Horoscop 2015 BALANTA

Sunteti intr-o forma fizica excelenta. Daca suferiti de o afectiune cronica, incepeti un nou tratament, care se va dovedi mai eficient decat altele.

Horoscop 2015 SCORPION

Nu va simtiti prea in forma, insa nu aveti de gand sa va lasati cuprinse de delasare. In prima jumatate a zilei rezolvati o multime de probleme restante, iar spre seara petreceti timp de calitate alaturi de iubit, care va face o surpriza.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Sunteti pline de energie, insa decideti sa nu o consumati pe toata intr-o singura activitate. Dupa serviciu, mergeti la cumparaturi si va mentineti tonusul de invidiat.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Este doar prima zi a unei saptamani incarcate si obositoare. Dozati-va energia astfel incat sa nu ajungeti tracasata si complet epuizata dupa fiecare zi de lucru.

Horoscop 2015 VARSATOR

Va simtiti intr-o buna forma fizica si psihica. Incepeti ziua si saptamana cu un mare entuziasm, ceea ce face ca fiecare activitate sa fie mult mai placuta. In a doua jumatate a zilei primiti un telefon important.

Horoscop 2015 PESTI

Sanatatea va da batai de cap. Aveti probleme legate mai ales de bila sau stomac. O mai buna alimentatie ar putea sa va ajuta sa scapati de aceasta problema.

related posts

Modifică setările cookies