Horoscop zilnic 22 septembrie 2023. Săgetătorii sunt sfătuiți să-și îmbunătățească viața de cuplu, Leii primesc declarații de dragoste


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 22 septembrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, te preocupă să discuți cu un mentor sau o persoană cu mai mult experiență despre planurile tale profesionale. Soarele pe ultimul grad al zodiei Fecioară, te invită să-ți mai rezolvi din chestiunile profesionale, rutina zilnică și sănătatea.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să fii interesată să rezolvi o situație într-un context financiar. Pe de altă parte, este posibil să-ți comanzi niște cărți, care să contribuie la dezvoltarea ta. În planul relațional este un moment bun să planifici o întâlnire surpriză.

 

Gemeni

 

O criză apărută în cuplu sau în relația cu cineva cu care flirtezi ar putea să rezolve niște probleme mai vechi, pentru că de data asta reușești să le pui pe tapet. În partea a doua a zilei, te preocupă un context familial.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să decizi, împreună cu prietenele ca în weekend să plecați într-o drumeție, dacă e vreme frumoasă. Ai luat hotărârea să adopți un regim de viață sănătos și mișcarea te va ajuta să-ți atingi obiectivele. La serviciu, te afirmi, iar Soarele pe ultimul grad din zodia Fecioară, te ajută să perfectezi, pe ultima sută de metri, termenii unui contract.

 

Leu

 

Dacă ești singură, astăzi, pregătește-te să primești declarații de dragoste. În planul financiar, Soarele, guvernatorul tău, pe ultimul grad din zodia Fecioară, poate aduce discuții cu șefii  despre salarizare.

 

Fecioară

 

Cu Soarele în zodia ta, astăzi, pe ultima sută de metri, ar trebui să faci ceva pentru tine. Din punct de vedere profesional, pregătește programul pentru urmtoarea perioadă, organizează întâlniri și setează-ți obiective! Se anunță o perioadă bună din toate punctele de vedere.

 

Balanță

 

Cu Luna în sectorul comunicării și interacționării, ești mai deschisă dialogului. Cu Soarele pe ultimul grad din zodia Fecioară, astăzi, se încheie etapa în care ai stat izolată și ai analizat situațiile din familie, carieră și relațiile de prietenie.

 

Scorpion

 

Cu Soarele pe ultimul grad din zodia Fecioară, în casa prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor, s-ar putea să-ți lărgești cercul de cunoștințe, să ți se deschidă niște uși, pe care le credeai închise. În partea a doua a zilei este posibil să mergi la niște cumpărături, să-ți reîmprospătezi garderoba.

 

Săgetător

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul identității, iar Soarele tranzitează ultimul grad din zodia Fecioară, din casa carierei și imaginii. Așadar, este timpul unei schimbări, să renunți la contractele care nu-ți mai aduc profit sau îți ocupă prea mult timp. Schimbă prioritățile și încearcă să-ți îmbunătățești viața de cuplu!

 

Capricorn

 

Soarele în tranzit prin casa cunoașterii și lărgirii orizonturilor ți-a adus o serie de lecții de viață. Astăzi, pe ultimul grad din zodia Fecioară, ar trebui să-ți închei lista de obiective și în următoarea lună să te afirmi din punct de vedere profesional, pentru că ai șanse să faci impresie bună.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să fii foarte solicitată la locul de muncă. S-ar putea să faci mai multe lucruri deodată și colegii să-ți ceară ajutorul în diverse situații. Pe de altă parte, Soarele în tranzit pe ultimul grad din zodia Fecioară, din casa intereselor financiare, te ajută să faci o listă de cumpărături sau de returnare a unor datorii.

 

Pești

 

Astăzi poți face o schimbare în carieră, iar Soarele, pe ultimul grad din zodia Fecioară, din casa relațiilor și parteneriatelor, ar putea să te ajute, pe ultima sută de metri, să semnezi un contract, să ți se deschidă o ușă. În planul relațiilor, o conversație poate să lămurească un context încurcat.

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies