Horoscop zilnic 23 aprilie 2015. Racii au parte de o zi linistita, iar Balantele au parte de o intalnire cu trecutul


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 aprilie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Se anunta o zi plina de surprize pentru nativele acestei zodii. Daca ati lucrat pana acum la un proiect important, culegeti in sfarsit roadele muncii depuse. In a doua jumatate a zilei, profitati de ocazie, sarbatoriti si va relaxati impreuna cu cei dragi.

Horoscop 2015 TAUR

Configuratia astrala a acestei zile este una favorabila. Cu toate ca ultima perioada a fost destul de aglomerata si solicitanta, aveti parte de un moment de respiro. Nativii din prima decada sunt predispusi la cheltuieli, asa ca li se recomanda sa fie cu bagare de seama..

Horoscop 2015 GEMENI

Caracterul dual al nativelor din Gemeni este accentuat. Pe de o parte reusiti sa va mentineti calmul intr-o situatie tensionata de la locul de munca, pe de alta va infuriati si sa riscati sa aveti probleme cu unii dintre colegi. Incercati sa gasiti un echilibru si veti incheia ziua cu bine.

Horoscop 2015 RAC

Nativele din Rac au parte de o zi linistita, dupa o scurta perioada agitata si solicitanta. Din pacate insa, e vorba doar de un respiro. In curand, o luati de la capat, asa ca incarcati-va bateriile si pregatiti-va de o noua runda de activitate.

Horoscop 2015 LEU

Grijile si problemele par sa nu va dea pace. Desi este o perioada ceva mai agitata din punct de vedere emotional, trebuie sa sa va pastrati increderea si sa asteptati sa treaca furtuna. In curand, va iesi din nou soarele pe strada voastra.

Horoscop 2015 FECIOARA

Climatul astral se dovedeste a fi prielnic mai ales din punct de vedere amoros. Astazi, o persoana apropiata reuseste sa va aduca zambetul pe buze si sa va faca sa experimentati senzatia de fluturi in stomac. 

Horoscop 2015 BALANTA

Primiti o veste sau un semn de la o persoana din trecutul vostru cu care nu ati mai avut de-a face demult. Raspundeti prompt unei rugaminti de ajutor si va bucurati ca ati putut fi alaturi de cineva aflat la ananghie.

Horoscop 2015 SCORPION

Recuperati o suma pe care ati oferit-o cu imprumut sau pe care o asteptati de ceva vreme. Ca orice Scorpion care se respecta, simtiti nevoia sa profitati de bani si sa va faceti o bucurie, insa ar fi mai prudent daca v-ati putea abtine de la cheltuieli.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Partenerul de viata va surprinde placut si va pregateste o seara romantica, de care sa va bucurati impreuna. Chiar daca nu se pune neaparat problema de a iesi din casa, atmosfera va fi una placuta si relaxata, care va va incarca bateriile pentru ziua ce urmeaza.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Desi ultimele zile au fost mai dificile, reusiti sa va recapatati increderea si optimismul care va caracterizeaza. Poate ca sanatatea va este putin mai subreda, insa in curand starea se va ameliora.

Horoscop 2015 VARSATOR

Visatoare din fire, nativele din Varsator reusesc cu greu sa se concentreze si sa duca la bun sfarsit sarcinile de astazi. Climatul astral este unul care indeamna la melancolie, introspectie  si relaxare, deci va fi mai greu sa se mobilizeze la locul de munca.

Horoscop 2015 PESTI

Planetele sunt de partea voastra astazi. Orice va propuneti reusiti sa duceti la capat cu succes. E posibil sa primiti o veste buna, cum ca partenerul a gasit solutia ideala pentru concediu sau o escapada de un weekend.

related posts

Modifică setările cookies