Horoscop zilnic 23 iunie 2015. Gemenii sunt predispusi la certuri, iar pe Capricorni ii asteapta o multime de surprize


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 iunie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Climatul astral va favorizeaza integrarea intr-un grup de pe urma caruia veti avea o multime de beneficii. Tot ce trebuie sa faceti este sa fiti voi inseva si sa le demonstrati tuturor ca sunteti omul potrivit la locul potrivit.

Horoscop 2015 TAUR

Va simtiti coplesite de un amalgam de emotii. Nu stiti cum sa faceti fata si tindeti sa explodati din orice motiv, fie el cat de banal. E important sa va descarcati si sa incepeti maine o noua zi, mai buna.

Horoscop 2015 GEMENI

Configuratia astrala va predispune la certuri si scandaluri. Veti da dovada de impulsivitate, ceea ce va va afecta mai ales la locul de munca. Mare grija, deci, la felul in care interactionati cu cei din jur.

Horoscop 2015 RAC

Intamplarile de peste zi sunt menite sa va intareasca. De cele mai multe ori dati dovada de sensibilitate exagerata si va simtiti jignite din orice, iar un eveniment care va avea loc astazi va va ajuta sa treceti mai usor peste ceea ce voi perecepeti a fi o jignire.

Horoscop 2015 LEU

Teama de esec este singura care va ridica probleme astazi. Leoaicele nu se simt suficient de increzatoare, iar aceste retineri le afecteaza mai ales in plan personal.

Horoscop 2015 FECIOARA

O zi in care e indicat sa stati departe de scandalurile din jurul vostru. Nu interactionati cu cei din jur decat daca este neaparat necesar si totul se va termina cu bine. A doua jumatate a zilei este relaxanta si va ajuta sa va incarcati bateriile pentru o noua zi.

Horoscop 2015 BALANTA

Balantele au parte de o zi de pomina, in care sunt in centrul atentiei. Toti vor sa interactioneze cu ele, sa le ceara sfatul sau parerea. 

Horoscop 2015 SCORPION

Climatul astral indica certuri si conflict. Este o zi in care vibratiile negative nu se despart de voi, asa ca nu va ramane decat sa va mobilizati si sa faceti fata problemelor, care vor disparea abia la finalul zilei.

Horoscop 2015 SAGETATOR

O zi in care sunt incurajate intalnirile cu persoane dragi. Orice problema se iveste, voi reusiti sa o rezolvati, asa ca sunteti printre norocoasele zodiacului.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Va asteapta o multime de surprize, asa ca trebuie sa fiti pregatite psihic si emotional pentru ce urmeaza. Aveti tendinta sa fiti indecise la momentul luarii unei hotarari, deci mare grija la acest aspect!

Horoscop 2015 VARSATOR

Esto zi in care climatul astral raspunde in oglinda cu gesturile voastre. Daca impartasiti energii pozitive, planetele vibreaza pozitiv. Daca reactionati agresiv insa, atitudinea se va intoarce impotriva voastra.

Horoscop 2015 PESTI

Va simtiti detasate de tot ce se intampla in jurul vostru. Trebuie sa gasiti puterea de a va mobiliza si a duce la bun sfarsit indatoririle pe care le aveti.

related posts

Modifică setările cookies