Horoscop zilnic 23 mai 2016. Gemenii se bucura de odihna prelungita, iar Taurii planuiesc o escapada


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 mai 2016.


BERBEC 

Cei nascuti in zodia Berbecului sunt nevoiti sa poarte o discutie importanta cu un superior, fie la scoala , la locul de munca sau acasa cu unul dintre parinti. Desi nu sunt complet de acord cu interlocutorul lor, Berbecii sunt nevoiti sa dea dovada de rabdare si sa asculte ceea ce li se spune.

 

TAUR

Taurii se ocupa cu organizarea in aceasta zi. Planuiesc sa plece din oras sau se mute pentru o scurta perioada intr-o alta locuinta, poate la prieteni sau rude. In orice caz, sunt foarte implicati in escapada pe care vor sa o faca, iar asta le va ocupa toata ziua.

 

GEMENI

Gemenii au ocazia sa se odihneasca si astazi, fie ca este vorba despre o zi lbera sau despre posibilitatea de a lucra de acasa. Cumva reusesc sa nu se agite prea tare si sa se bucure de o prelungire a weekendului la care nici nu sperau.

 

RAC

Racii au parte de dezvaluiri importante de la cineva care le este sau le-a fost foarte apropriat. Li se confirma cateva banuieli vechi si  noile informatii ii ajuta sa ia decizii sau sa schimbe unele decizii pe care le luasera.

 

LEU

Nativii din Leu incep ziua in forta, fiind plini de energie si de voie bune, insa asta nu pare sa fie pe placul tuturor. Exaltarea lor poate fi o sursa de oboseala pentru colegi sau prieteni, care le vor da de inteles Leilor ca trebuie sa o ia mai incet.

 

FECIOARA

Fecioarele au o noua zi plina de responsabilitati, iar cineva din anturajul lor le da batai de cap. Fie ca este vorba despre o persoana pe care nu o simpatizeaza sau despre cineva care are nevoie de ajutorul Fecioarelor, acestea se simt deranjate de prezenta unei alte persoane.

 

BALANTA

Balantele au o zi linistita, in mare parte, tinandu-se departe de conflictele din jurul lor, dar si de gurile rele care au mereu ceva de spus. Astazi nu vor sa fie partase la vreun zvon sau la vreun complot, asa ca isi vad de treaba lor zilnica, fara prea multe abateri.

 

SCORPION

Scorpionii trebuie sa se opreasca din ceea ce au de facut astazi, pentru ca exista ceva care ii va face sa-si schimbe complet planurile. Acest lucru nu le displace neaparat insa ii va determina sa aiba un program aglomerat in a doua parte a zilei.

 

SAGETATOR

Sagetatorul face catvea eforturi pentru a face parte la luarea unei decizii in grup. In cercul de prieteni sau in echipa de lucru este nevoie de un lider, iar rabdarea lui a ajuns la capat si va lua fraiele in mana.

 

CAPRICORN

Capricornul pare sa se fi incurcat in propriile urzeli, care astazi se intorc impotriva lui. Cateva persoane dragi au suparari legate de Capricorni, lucru care il dezorienteaza pe aceasta, care nu este obisnuit sa fie dat de gol cu usurinta.

 

VARSATOR

Varsatorul are o zi plina de munca si stres si reuseste cu greu sa se imparta in toate directiile in care este solicitat. Spre finalul zilei se va resimti oboseala si este recomandat ca Varsatorii sa ia o pauza, macar in zilele ce urmeaza.

 

PESTI

Nativii din Pesti au  de pus la punct cateva lucruri, impreuna cu cei din jurul lor. Desi nu le sta in fire sa-si piarda rabdarea exista cateva aspecte care ii supara deja de ceva vreme, iar astazi pare sa fie ziua in care vor renunta la amabilitate si vor fi mai agresivi decat se asteapta cineva de la ei.

related posts

Modifică setările cookies