Horoscop zilnic 23 mai 2023. Peștii se bucură de viață, au chef de aventuri romantice și flirt, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 23 mai 2023. 
 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să fie nevoie să rezolvi niște chestiuni care privesc familia. Deși conjuncția Lunii cu Venus, guvernatoarea casei relațiilor, ar trebuie să aducă înțelegere, este posibil să apară unele tensiuni cu rudele partenerului de cuplu, dar vei reuși să te oprești la timp, să eviți un conflict.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să porți mai multe negocieri, să iei cuvântul în ședințe și să prezinți proiecte, strategii. De asemenea, poți face deplasări în scop administrativ pentru familie. Atenție, că este posibil să nu fii prea cooperantă atunci când ți se dau sarcini în plus, să ripostezi și să-ți strici imaginea!

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna îți traversează casa banilor și formează o conjuncție cu Venus, micul benefic, așa că este posibil să încasezi bani, dar să și cheltui mai mult decât îți permiți. De asemenea, este posibil să îți programezi un minisejur, dacă găsești o ofertă tentantă.

 

Rac

 

Astăzi, Luna, guvernatoarea ta, formează un aspect de conjuncție cu Venus, micul benefic, și ai dispoziție de flirt, aventură și petrecerea timpului în mod plăcut cu partenerul de cuplu. S-ar putea să ai și niște discuții cu părinții, să ceri niște sfaturi legate de direcția profesională pe care vrei să o urmezi în perioada următoare.

 

Leu

 

Posibil astăzi să traversezi o stare mai puțin bună, să vrei să stai izolată și să ai un randament mai bun singura decât în echipă. Îți revin în minte situații din trecut, îți aduci aminte de vechi iubiri și ești răscolită. Dialogul cu cineva apropiat te-ar ajuta să treci mai ușor peste aceste trăiri intense.

 

Fecioară

 

Astăzi ai parte de surprize de la prieteni. În planul profesional este posibil să te recomande cineva într-un proiect, de pe urma căruia să-ți suplimentezi veniturile. În planul sentimental, dacă ești singură, ești deschisă unor oportunități de a cunoaște persoane noi.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să discuți cu șefii sau cu o instituție financiară despre o mărire salarială sau accesarea unui credit. La serviciu, te remarci într-un proiect, cu o idee, o propunere, iar șefii aprobă un buget. Dacă te afli într-o călătorie, ai parte de experiențe de neuitat.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi activează casa studiilor și perfecționării profesionale. S-ar putea să ai niște discuții interesante cu un profesor sau un mentor, un coleg de serviciu cu mai multă experiențe de la care poți învăța lucruri ce-ți pot folosi în viitor în planul profesional. În planul relației, discuți cu partenerul de o posibilă plecare în străinătate.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară și încasarea unor sume de bani dintr-un contract profesional. S-ar putea să ți se propună o colaborare, însă analizezi ce presupune, pentru că nu vrei să-ți ocupi tot timpul. În planul relației, îți dorești o relansare a relației, însă întâmpini niște obstacole, pentru că perechea nu cooperează cu acțiunile tale.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi te face foarte atentă la nevoile partenerului de cuplu, dar și la opiniile celor din jur. La serviciu ai nevoie de aprobarea șefilor, dacă ai de luat decizii importante. Este nevoie să-ți păstrezi calmul și echilibru, dacă unii dintre cei cu care colaborezi sau colegi din echipă sunt mai agresivi sau își spun păsurile într-un mod mai direct și agresiv.

 

Vărsător

 

Astăzi te poți bucura de sarcini mai ușoare la serviciu și fără prea mari eforturi. De asemenea, cauți echilibru și ai nevoie de calm și liniște în viața ta. Problemele din familie, respectiv cele cu partenerul de viață, pot iesi din nou la suprafață.

 

Pești

 

Cu Luna în tranzit prin casa iubirii, în conjuncție cu Venus, micul benefic, dai dovadă de mai multă disponibilitate afectivă, către aventuri romantice și flirt. Astăzi îți dorești să te bucuri de viață și să nu-ți strici buna dispoziție cu sarcini sau responsabilități în plus. Dacă ești părinte, îți dedici mai mult timp copilului.

related posts

Modifică setările cookies