Horoscop zilnic 23 octombrie 2014. Taurii primesc unda verde pentru un proiect, iar Balantele au parte de o reuniune


Horoscop zilnic 23 octombrie 2014. Ziua vine cu vesti bune la capitolul financiar pentru foarte multe zodii. Iata care, mai jos.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 20 - 26 octombrie 2014

Horoscop BERBEC

O sa-ti reuseasca demersurile care tin de bani, de legalizarea unor acte. Intri in posesia unor bunuri si pui capat unor blocaje din sfera birocratica, ceea ce te incanta peste masura.

Horoscop TAUR

Posibila confirmare dintr-un birou de sef ca ti se da unda verde pentru un proiect, chiar daca punerea lui in aplicare se va face abia peste cateva luni. Vestile sunt bune, in orice caz!

Horoscop GEMENI

Ti se promit bani, ba chiar o pozitie de top in ierarhie la serviciu. Poate o sa realizezi daca e treaba serioasa sau esti dusa cu vorba de niste angajatori. Mare grija si nu te lasa orbita de vorbe frumoase!

Horoscop RAC

Se poate sa te implici intr-o serie de activitati extraprofesionale si sa iei bani, astfel incat sa ai cu ce sa iti platesti ratele, sa ai de mancare si de cheltuielile zilnice. Orice suma in plus e bine venita in aceasta perioada.

Horoscop LEU

Obtii o aprobare pentru a putea incasa bani. In plus, primesti OK-ul pentru o plecare in strainatate sau sa dai niste examene in avans pentru a perfectiona o situatie scolara sau academica neclara. Asteptai demult vesti bune, deci bravo!

Horoscop FECIOARA

E posibil sa iti intre in cont banii pe care-i asteptai demult si sa dai iama prin magazine dupa lucrurile pe care nu ti-ai permis sa le cumperi. Bucura-te de ei, dar ai grija sa nu ajungi si luna viitoare in aceeasi situatie!

Horoscop BALANTA

Reuniune de grup - vei desfasura o activitate care sa iti faca placere, sa iei si bani daca s-ar putea, sa prinzi un contract foarte bun, avantajos.

Horoscop SCORPION

Se poate sa faci unele modificari in locuinta si sa te coste, dar tocmai pentru asa ceva ai tot strans bani in ultima luna, sttind ca va veni vremea sa rezolvi acest aspect.

Horoscop SAGETATOR

O sa abordezi niste colaboratori sau parteneri de afaceri pentru a fixa niste zile, ore, in care sa va-ntalniti, sa lucrati la un proiect pe termen lung.

Horoscop CAPRICORN

Incep sa se lumineze cateva aspecte ale vietii tale si o sa te simti mai bine si cu sanatatea. O sa fii mai increzatoare in sansele tale de a avea succes in afaceri, in cariera.

Horoscop VARSATOR

Treci in revista proiectele in care esti implicata si te gandesti daca sa le pastrezi pe toate sau mai renunti la cate ceva ca sa iti ramana timp si pentru familie sau viata personala.

Horoscop PESTI

O sa incasezi o suma importanta de bani. Poate ti se aproba un credit si astfel iti scoti banii dintr-un depozit ca sa dai avansul pentru o casa, o masina.

related posts

Modifică setările cookies