Horoscop zilnic 23 octombrie 2023. Taurii au tendința să întoarcă sentimentele celorlalți în favoarea lor, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 23 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Soarele intră, astăzi, în zodia Scorpion, pe sectorul intereselor financiare și intimității. Ești mai conectată cu partenerul în luna următoare, mai pasională și dornică de a petrece timpul cu acesta. Și planul financiar este activat și s-ar putea să se îmbunătățească situația, să intri în posesia unor sume provenite din alte surse decât salariul, să administrezi o moștenire.

 

Taur

 

Sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor primește, de astăzi, intrarea Soarelui. Vei trăi totul mai intens în planul sentimental/relațional. Atenție, pentru că s-ar putea să ai tendința să întorci sentimentele celorlalți în favoarea ta! În următoarea lună vor fi importante și parteneriatele profesionale, negocierea și semnarea unui contract.

 

Gemeni

 

Sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății este activat, începând de astăzi, de intrarea Soarelui în zodia Scorpion. În următoarea lună, ai mai multă putere și determinare să-ți urmărești obiectivele profesionale, ești mai pragmatică în abordare și cauți să concretizezi un proiect. De asemenea, te vei ocupa și de sănătate.

 

Rac

 

Intrarea Soarelui, începând de astăzi, în zodia Scorpion, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unui talent, dinamizează, în următoarea lună, sectorul sentimental. De asemenea, ești centrată și pe activități de relaxare, plăcute și este o perioadă bună pentru o vacanță.

 

Leu

 

Începând de astăzi, intrarea Soarelui în zodia Scorpion, pe sectorul vieții de familiei și căminului, te invită să-ți clarifici o serie de chestiuni administrative ale casei sau relaționale cu familia. Te angrenezi în tot felul de discuții cu familia, iar starea ta emoțională va fi influențată foarte mult de familie, casă, relația cu părinții, rădăcinile.

 

Fecioară

 

Intrarea Soarelui, începând de astăzi, în casa comunicării, învățării și acumulării de cunoștințe, te ajută în interacționarea cu ceilalți, să înveți lucruri noi, să participi la cursuri sau să te implici în activități noi. Comunicarea cu ceilalți, acumularea de cunoștințe, studiul personal, relaționarea vor căpăta importanță pentru tine în luna următoare.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, intrarea Soarelui în zodia Scorpion, îți aduce preocupări pentru suplimentarea veniturilor. Ești dornică să începi proiecte noi, de pe urma cărora să ai beneficii financiare în următoarea lună. Te preocupă siguranța financiară și gestionarea resurselor.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi te poți bucura de prezența Soarelui în zodia ta. Nivelul de energie crește și apar oportunități în planul relațional sau profesional. Este un moment favorabil conceperii unor planuri, să urmezi o direcție. În urmatoarea lună ești invitată să te reinventezi, să te afirmi și să-ți valorifici mai mult potențialul.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, intrarea Soarelui în zodia Scorpion, își poate răscoli trecutul. Vei analiza anumtie acțiuni și situații, decizii greșite. În următoarea lună, îți redirecționezi energia spre interior și cauți să înțelegi sensul unor experiențe.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, sectorul proiectelor și planurilor de viitor este dinamizat de intrarea Soarelui în zodia Scorpion, unde vei încerca să pui pe roate un proiect cu ajutorul prietenilor sau colegilor.Pregătești o strategie pe termen lung și-ți concentrezi atenția pe relațiile de prietenie și interesele comune.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, intrarea Soarelui în sectorul carierei și sferei socio-profesionale, îți aduce oportunități și te îndeamnă să-ți concentrezi eforturile să-ți atingi obiectivele. În următoarea lună ești invitată să te implici mai mult în carieră și să rezolvi o serie de activități pe care le-ai tot amânat.

 

Pești

 

Intrarea Soarelui în zodia Scorpion, de astăzi, îți aduce preocupări pentru începerea unor cursuri de dezvoltare, obținerea unor atestate/ diplome, rezolvarea unor chestiuni birocratice sau participarea la schimburi de experiență profesională.

related posts

Modifică setările cookies