Horoscop zilnic 24 august 2023. Taurii au parte de o transformare profundă în plan intim și pot să-și revigoreze viața de cuplu


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 24 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să ieși mai mult în față, să te remarci, să-ți susții cu tărie convingerile și principiile, să aduci argumente solide. Posibil să apară și evenimente neprevăzute în planul financiar, dar și cheltuieli neașteptate. În planul sentimental, s-ar putea să inițiezi niște discuții.

 

Taur

 

Posibil să vrei să faci o schimbare. Pe de altă parte, te gândești la o transformare profundă în planul intim și ai ocazia să-ți revigorezi relația. Astăzi este posibil să înțelegi ce anume îți dorești de la viața de cuplu.

 

Gemeni

 

Luna traversează, astăzi, casa relațiilor și s-ar putea să ai niște discuții despre principii/convingeri/filosofia de viață, să clarifici niște situații cu o persoană din trecut, cu care începusei o relație, dar a decis să se retragă.

 

Rac

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul muncii și sarcinilor profesionale și este posibil să fie o zi cu multe întâlniri și să pui la cale proiecte de viitor, să legi prietenii. În partea a doua a zilei este posibil să nu te înțelegi în privința unei sume de bani, să fie nevoie să insiști mai mult într-o negociere.

 

Leu

 

Luna traversează astăzi sectorul iubirii și aventurilor romantice și este posibil să apară unele evenimente neașteptate în relația cu partenerul de cuplu sau cu cineva cu care flirtezi. Dacă ești singură, faci eforturi să impresionezi o persoană cunoscută de curând.

 

Fecioară

 

Astăzi, te preocupă viața de familie și încerci să-ți dai seama ce te-a determinat să iei niște decizii la un moment dat, care s-au dovedit a nu fi bune. Posibil, să realizezi, că de vină sunt unele principii și credințe cu care nu erai de acord, dar le-ai aplicat în viața ta. Acum, însă, te poți elibera de o povară din trecut și să privești cu încredere spre viitor.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să discuți despre fricile, temerile și cum să începi o transformare, care să fie benefică pentru tine. Ai susținerea unor persoane apropiate. În planul financiar, pot să apară unele surprize sau evenimente neașteptate, așa că ai grijă cum gestionezi un context financiar!

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să primești niște bani sau să încerci să lucrezi la o strategie profesională pe termen lung. Nu te grăbi să tragi concluzii sau să iei decizii pripite, pentru că este posibil să te răzgândești de mai multe ori în următoarele săptămâni. Încearcă pași mici și siguri și nu te arunca cu capul înainte!

 

Săgetător

 

Luna îți traversează, astăzi, casa identității și-ți imprimă optimism, dispoziție bună și o stare de fericire. Chiar dacă apar unele situații tensionate cu șefii sau cu unele persoane cu putere de decizie, încerci să nu-ți strici starea, pentru că simți că ai un randament intelectual bun și vrei să profiți.

 

Capricorn

 

Nu ești în apele tale astăzi. Apar și persoane din trecut, care-ți răscolesc sentimentele și nu se poate relaționa cu tine. De asemenea, oricare ar fi situația în planul sentimental, că faci parte dintr-un cuplu sau ești singură, pot să apară surprize. La serviciu, încerci să faci față unor sarcini restante, mai ales că ai de respectat și un termen limită.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să fii nevoită să faci niște investiții în casă, să apară cheltuieli neprevăzute sau evenimente neașteptate în familie. În partea a doua a zilei, faci o vizită unui prieten sau ieși cu un grup mai mare în oraș.

 

Pești

 

Se anunță o zi aglomerată și chiar dificilă la serviciu, cu multe proiecte și discuții legate de activitatea pe termen mediu și lung.  Posibil să intervină și evenimente neprevăzute sau în urma unor informații primite în ultimul moment, să schimbi direcția unui proiect.

 

 

related posts

Modifică setările cookies