Horoscop zilnic 24 decembrie 2014. Taurii fac pregatiri pe ultima suta de metri, iar Sagetatorii o fac pe Mos Craciun


Horoscop zilnic 24 decembrie. Racii au parte de o zi linistita, in care reiau legatura cu o persoana din trecutul lor. Vezi ce se intampla si cu restul zodiilor.


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 22 - 28 DECEMBRIE

BERBEC

Este o zi in care Berbecii reusesc, in sfarsit, sa-si traga sufletul. Termini cu toate pregatirile si petreci o zi linistita alaturi de familie, dupa cateva saptamani pline si solicitante din punct de vedere fizic.

TAUR

Nu te-ai organizat din timp si azi faci pregatirile pe ultima suta de metri. Ajungi la final de zi epuizata, dar multumita ca ai reusit sa pregatesti totul pana la cel mai mic detaliu.

GEMENI

O problema de familie iti da batai de cap, iar in prima jumatate a zilei incerci sa aranjezi lucrurile astfel incat sa impaci si capra, si varza. Apoi, te pregatesti de o iesire care iti ofera momente placute, de relaxare.

RAC

Ai parte de o zi relaxata, in care faci doar lucruri care iti plac. Mai mult decat atat, reiei legatura cu o persoana din trecutul tau cu care nu ai mai vorbit demult, dar cu care iti face placere sa vorbesti din nou asa cum o faceai odata.

LEU

Leii se bucura astazi de ajun. Dupa ce termina ultimele pregatiri pentru masa de seara, incep sa se aranjeze pentru invitati si sa-i primeasca asa cum se cuvine. Va fi o zi de sarbatoare in familiile lor.

FECIOARA

Primesti o surpriza din partea unei persoane la care tii foarte mult. Cadoul vine total neasteptat si de aceea iti provoaca si mai mare bucurie. Ai parte de o zi de nota 10.

BALANTA

Intervine o mica problema la locul de munca, dar o poti rezolva prin telefon. Apoi, iti poti vedea linistita de zi si poti merge la o plimbare prin oras sau la o cafenea in care te asteapta cei mai buni prieteni.

SCORPION

Esti foarte activa in tot restul anului si nici macar de sarbatori nu-ti vine sa lasi munca deoparte. Profiti de linistea din aceste zile pentru a-ti incheia niste proiecte, iar apoi le faci o vizita rudelor, care te asteapta cu drag la masa de ajun.

SAGETATOR

Pregatesti ultimele cadouri si adori sa o faci pe Mos Craciun. Spre seara ti-ar placea sa iesi la o plimbare, sa vezi un film bun, sa bei o cana de vin fiert cu cei dragi si e posibil ca acest lucru sa se intample. Pune mana pe telefon si intreaba-i daca vor sa va vedeti. Sigur vei fi pe aceeasi lungime de unda cu cineva.

CAPRICORN

Ziua de astazi este numai despre si pentru tine. Primesti telefoane, toti iti acorda atentia lor, iar tu te bucuri sa fii in centrul atentiei. Seara te linistesti si astepti mai ceva ca un copil cadourile de Craciun de la apropiati si prieteni.

VARSATOR

Ai o fire rebela si, in loc sa te gaseasca la masa sau la cumparaturi, ziua ta incepe la munte. Ai chef sa faci tot felul de activitati in aer liber, sa te destinzi si sa te relaxezi, astfel incat sa incepi noul an cu forte proaspete.

PESTI

Esti visatoare si astepti cu nerabdare seara de ajun. Ai parte de o zi linistita si in tihna, lipsita de probleme sau griji inutile.

related posts

Modifică setările cookies