Berbec


Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioară, care activează sectorul muncii, rutinei zilnice, activitățile profesionale și sănătatea. Se încheie etape, se finalizează proiecte profesionale, ajungi la concluzii sau iei decizii importante în planul profesional. Comunicarea este importantă, mai ales dacă vrei să începi un proiect nou, de pe urma căruia să-ți mărești veniturile.


Taur


Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează astăzi, intensifică dorința de conexiune cu partenerul de cuplu, flirturile, cuceririle și aventurile romantice, creativitatea și valorificarea unei pasiuni. Posibil să aibă loc decizii importante, finaluri, dar și culegerea roadelor unor demersuri în planul sentimental sau în ce privește un proiect de creație. Comunicarea joacă un rol important și recomandarea este să abordezi cu calm și răbdare eventualele tensiuni care apar!


Gemeni


Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează astăzi, marchează evenimente importante în familie, care privesc spațiul de locuit, relațiile cu părinții și administrarea patrimoniului. Posibil să ai niște revelații, să se încheie o etapă, să faci pace cu trecutul, să realizezi că ai repetat niște tipare din familie, care ți-au adus situații tensionate în cuplu. S-ar putea să ai o altă perspectivă asupra unor probleme mai vechi.


Rac


Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioară, care activează sectorul comunicării, gândirii, acumulării de informație, negocierilor și interacționării cu ceilalți. Axa cunoașterii este puternic aspectată și aduce multe informații și vești. De asemenea, fenomenul astral îți oferă o perspectivă mai clară și deschidere către o nouă direcție. Ești invitată să explorezi oportunitățile de învățare sau dezvoltare personală.


Leu


Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează astăzi, marchează evenimente în planul financiar și vei fi concentrată pe administrarea resurselor pe care le câștigi, astfel încât să gestionezi mai bine un context financiar. Pe de altă parte, trebuie să fii atentă la cheltuieli neprevăzute. În planul personal, recomandarea este să reflectezi la valorile personale și la modul cum se reflectă în planul financiar. Capătă mai multă încredere în tine și vei lua decizii financiare mult mai bune!


Fecioară


Luna Plină din Fecioară, care se formează astăzi, este semnificativă pentru tine pentru că-ți activează casa identității. Ai ocazia să reflectezi și este un moment prielnic pentru a te elibera de ceva ce te ține în loc, să găsești echilibrul interior, mai ales dacă au existat tensiuni în planul relațional. Comunicarea sinceră și deschisă și abordarea unor subiecte ce țin de valorile și principiile comune ar trebui să rezolve un conflict cu partenerul de cuplu. De asemenea, pot avea loc finaluri, încheieri de etape sau trecerea la un alt nivel al relației.


Balanță


Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează astăzi, activează sectorul subconștientului, frământărilor interioare, spiritualității și trecutului. Este un moment bun pentru a reflecta la experiențele, pe care le-ai trăit și să iei decizii importante pentru evoluția ta. Eliberează-te de emoțiile negative sau de traume din trecut și ascultă-ți intuiția! Este nevoie să faci pași mici, dar siguri, către o vindecare. 


Scorpion


Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioară, care activează sectorul prietenilor, vieții sociale și proiectele pe termen lung. Fenomenul astral aduce consolidarea unor relații de prietenie, de finalizarea a unor proiecte, concluzii sau decizii importante legate de un viitor profesional. Este un moment bun pentru a reflecta la planurile tale de viitor, să-ți stabilești obiective. Intuiția este amplificată și poți rezolva o serie de situații încurcate.


Săgetător


Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează astăzi, activează sectorul aspirațiilor profesionale, carierei și imaginii. Fenomenul astral te invită să te concentrezi pe carieră, să profiți de această energie să te dezvolți profesional. Comunicarea cu familia este importantă, mai ales dacă ai nevoie să înțeleagă cât de importantă este pentru tine o oportunitate profesională, care-ți poate pune în valoare abilitățile.


Capricorn


Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează astăzi, activează sectorul perfecționării profesionale, studiilor, călătoriilor, străinătății, filosofiei de viață, convingerilor și credințelor. Registrul astral marchează încheieri, concluzii sau culegerea roadelor unor demersuri privind finalizarea unor etape importante în viață. De asemenea, ești invitată la o reevaluare a idealurilor și este un moment bun să te întrebi dacă direcția spre care îndrepți este cea potrivită.


Vărsător


Evenimentul astrologic de astăzi este Luna Plină din zodia Fecioară, care activează sectorul resurselor financiare, a banilor deținuți împreună cu partenerul de cuplu sau alte persoane, transformarea profundă și intimitatea. Posibil fenomenul astral să aducă finalizarea unor proiecte financiare, să găsești un echilibru între banii pe care îi obții din muncă și banii, care provin din alte surse. De asemenea, poți explora emoții profunde, să te eliberezi de niște frici, obsesii, tipare care te limitează. Se intensifică și sectorul intim și ai nevoie de o conexiune profundă cu partenerul.


Pești


Luna Plină din zodia Fecioară, care se formează astăzi, activează sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale. Fenomenul astral te invită să acorzi o importanță deosebită relațiilor, comunicării și exprimării sentimentelor. Chiar dacă apar provocări sau o criză în cuplu, ți se dă ocazia să rezolvi tensiuni mai vechi, însă este nevoie de comunicare deschisă și sinceră pentru a putea rezolva un conflict. Fii receptivă și nevoile partenerului!