Horoscop zilnic 24 iunie 2015. Fecioarele sunt pandite de scandaluri, iar Balantele intampina tot felul de probleme


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 24 iunie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Cheia succesului vostru de astazi este echilibrul. Interactionati cu un grup de persoane in fata carora nu trebuie sa izbucnitii sau sa socati. Daca va comportati astfel, ii veti indeparta. Pastrati-va deci calmul, fiti profesioniste si totul se va termina asa cum va doriti.

Horoscop 2015 TAUR

Vi se pare ca ziua trece cu incetinitorul si v-ati dori ca ritmul ei sa fie mai alert. Din fericire insa, climatul astral va favorizeaza pentru ca doar asa aveti sansa sa observati detalii care va ajuta sa impresionati la locul de munca.

Horoscop 2015 GEMENI

Configuratia astrala va predispune catre o stare de incapatanare si lipsa de flexibilitate. Chiar si asa, aveti parte de o zi reusita, in care relatiile cu cei din jur nu sunt afectate de starea voastra generala.

Horoscop 2015 RAC

Vibratia zilei de astazi este una pozitiva. Aveti parte de o zi excelenta, in care simtiti sprijinul celor din jur. Sustinerea va motiveaza, va face sa va doriti sa fiti mai bune si va ajuta sa va incarcati cu energie binefacatoare.

Horoscop 2015 LEU

E indicat sa nu va indepartati de casa si sa nu parasiti siguranta oferita de propriul camin. E posibil ca, daca faceti asta, sa va confruntati cu probleme destul de dificile. Spre finalul zilei, ii incantati pe cei dragi cu o cina savuroasa sau o surpriza legata de casa. 

Horoscop 2015 FECIOARA

O zi in care e indicat sa stati departe de scandalurile din jurul vostru. Nu interactionati cu cei din jur decat daca este neaparat necesar si totul se va termina cu bine. A doua jumatate a zilei este relaxanta si va ajuta sa va incarcati bateriile pentru o noua zi.

Horoscop 2015 BALANTA

Configuratia astrala va este potrivinica. Vibratia tinde spre negativ, asa ca tot ce va ramane de facut este sa va conformati si sa va pregatiti psihic si emotional pentru eventualele probleme aparute de-a lungul zilei.

Horoscop 2015 SCORPION

Aveti parte de o zi extrem de productiva, care va ajuta sa va faceti remarcate in ochii superiorilor. La final, va veti simti complet lipsite de energie, dar va va consola ideea ca ati dus la bun sfarsit o multime dintre lucrurile pe care vi le doreati.

Horoscop 2015 SAGETATOR

O batalaie intre vechi si nou. Duceti un conflict interior puternic si nu reusiti sa va mobilizati in vederea ducerii la bun sfarsit a indatoririlor zilnice. Trebuie sa va concentrati si sa nu creati probleme celor din jur prin atitudinea voastra.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Va este pusa la incercare capacitatea de adaptare. Cei din jur dau dovada de incapatanare si sunteti nevoite sa apelati la tot felul de metode inventive pentru a-i convinge ca punctele lor de vedere nu sunt tocmai pertinente. Datorita puterii de convingere, reusiti sa convingeti si o faceti bine.

Horoscop 2015 VARSATOR

Aveti tendinta sa fiti grabite si repezite astazi. Lipsa de rabdare va poate crea probleme cu cei din jur, mai ales la locul de munca, asa ca incercati sa respirati adanc si sa va autodisciplinati. In rest, o zi aspectata pozitiv.

Horoscop 2015 PESTI

O zi perfecta pentru investitii. Daca beneficiati de o suma de bani pe care vreti sa o fructificati, va aparea o ocazie cu rezultate foarte bune pentru viitor. Curaj!

related posts

Modifică setările cookies