Horoscop zilnic 24 octombrie 2023. Leii cunosc pe cineva cu care rezonează din prima clipă, Fecioarele abordează subiecte tabu


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 24 octombrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să iei niște decizii importante în planul relațional, pe termen lung. Chiar dacă din configurația astrală face parte și Saturn, planeta restricțiilor, plasată într-o casă a frământărilor interioare și subconștientului, vei lua decizia bună, pentru că ai susținere astrală și intuiție.

 

Taur

 

Dacă mai ai de rezolvat ceva cu un contract/parteneriat, astăzi este momentul să aduci modificări, pentru că lucrurile se vor aranja bine pe termen lung și vei fi mulțumită de decizii. Și-n planul relațional este un moment bun pentru a face planuri de viitor cu partenerul de cuplu.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să primești o ofertă de job sau de a te implica în noi proiecte. Deși Luna formează o conjuncție cu Saturn, planeta restricțiilor, o negociere ar putea să-ți aducă satisfacții profesionale, pentru că vei începe o nouă activitate și ai elanul de început.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să rezolvi un context birocratic. De asemenea, s-ar putea să semnezi niște acte pe care le tot amâni, să faci progres într-un demers juridic, notarial. În partea a doua a zilei este posibil să programezi o delegație, o călătorie sau o ieșire cu colegii.

 

Leu

 

Astăzi faci un progres într-o chestiune financiară, un demers privind obținerea unui credit sau a unui împrumut. Și de la cineva din familie ai putea să obții o sumă de bani, pe care o investești în casă. În planul relațional, dacă ești singură, este posibil să-ți dai întâlnire cu cineva cu care simți că rezonezi din prima clipă.

 

Fecioară

 

Luna și Saturn, planeta restricțiilor, formează astăzi un aspect strâns și un aspect armonios cu planetele din casa comunicării. S-ar putea să simți un echilibru, iar relația ta să capete stabilitate, să poți aborda acele subiecte, care până acum erau tabu.

 

Balanță

 

S-ar putea ca astăzi să înregistrezi un succes, o reușita la locul de muncă. Cineva din anturaj, un prieten sau un fost angajator ar putea să-ți facă o propunere de afaceri. Promiți că te gândești la ofertă, mai ales că din punct de vedere financiar este mult mai bine decât ce ai acum.

 

Scorpion

Posibil astăzi să ieși în oraș cu prietenii, partenerul sau dacă ești singură onorezi o invitație de a ieși la o cafea. Ai nevoie de puțină destindere și te simți bine în oricare dintre situațiile eumerate. Dacă ești părinte, îți rezervi timp pentru distracție cu copiii și găsești metode noi de petrecere a timpului.

 

Săgetător

 

Astăzi este posibil să te preocupe rezolvarea unor chestiuni care țin de casă și familie. Cumperi ceva pentru locuință, schimbi un mobilier sau un aparat electrocasnic. La serviciu, s-ar putea să ai niște discuții despre bani sau se rezolva un context financiar.

 

Capricorn

 

Astăzi, Luna, guvernatoarea sectorului relațional, formează un aspect strâns cu Saturn, guvernatorul tău, în casa comunicării. S-ar putea să afli niște răspunsuri la chestiuni care te frământă, dacă partenerul cooperează cu tine și-ți spune ce are pe suflet.

 

Vărsător

 

Astăzi, conjuncția Lunii cu Saturn, planeta restricțiilor, te ajută să administrezi cât mai eficient banii pe care îi ai. Nu mai faci cheltuieli pe obiecte de care nu ai neapărată nevoie și încerci să faci niște socoteli pe termen lung. Poate reușești să pui niște bani într-un cont de economii.

 

Pești

 

Astăzi, Luna formează un aspect strâns cu Saturn și un alt aspect armonios cu planetele din zodia Scorpion. În prima parte a zilei este posibil să simți un blocaj, dar pe parcursul zilei reușești să iei o decizie importantă pentru tine și proiectele tale profesionale.

related posts

Modifică setările cookies