Horoscop zilnic 25 februarie 2023. Leii se îndrăgostesc brusc de cineva, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 25 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil astăzi să lupți pentru ideile tale și s-ar putea să ai niște dialoguri în contradictoriu cu partenerul sau cu prietenii. Motivele vor fi diverse, dar cel mai mult te vei aprinde din cauza banilor sau pentru că nu poți să-ți recuperezi o sumă investită într-un proiect.

 

Taur

 

Posibil astăzi să intri în conflict cu șefii, dacă lucrezi, sau în raport cu cineva cu autoritate. Încearcă să nu pui presiune pe nimeni și cooperează în interacțiunile pe care le ai cu ceilalți! De asemenea, te gândești tot mai mult cum să faci o schimbare legată de viața de familie.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri cu un prieten sau cineva apropiat despre principiile și filosofia ta de viață. De asemenea, s-ar putea să primești o invitație de a pleca în afara orașului cu niște prieteni sau să participi la o petrecere. Pe seară, s-ar putea să iei niște decizii importante pentru planul relației.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să ai parte de evenimente neașteptate în relațiile de prietenie sau în ce privește un proiect la care lucrezi sau trebuie să-l lansezi în perioada următoare. Dacă te afli cu un grup de prieteni plecată în afara orașului, așteaptă-te la evenimente, care să vă dea peste cap tot ce ați planificat.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri în contradictoriu cu părinții sau cu autoritățile. Recomandarea astrelor este să ai grijă cum comunici! De asemenea, este posibil să apară situații neașteptate în relație sau dacă ești singură și mergi la un eveniment, o petrecere, s-ar putea să te îndrăgostești brusc de cineva pe care cunoști întâmplător.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să ieși cu prietenii sau să primești o vizită neașteptată de la cineva, care vine de la drum, din străinătate. Sau poate ai niște dialoguri interesante despre destin, despre direcția de urmat în viață. Oricare ar fi situația, pregătește-te de evenimente, care să-ți dea peste cap programul zilei!

 

Balanță

 

Astăzi, este posibil să fii nevoită să rezolvi niște situații neașteptate apărute într-un context financiar sau intim. Dacă simți că spiritele se agită și intri în tensiuni sau conflicte cu partenerul de viață, recomandarea astrelor este să lași furtuna să treacă și să clarifici anumite aspecte, când sunteți calmi.

 

Scorpion

 

Astăzi este posibil să ai niște discuții neașteptate cu partenerul de cuplu, care implică relația voastră și viața de familie. Contextul astral este mai tensionat, așa că recomandarea astrelor este să găsiți punți comune de comunicare, nu să rămâneți blocați. De asemenea, este posibil să decideți care este direcția viitoare în planul relațional.


Săgetător

 

Evenimente și situații neașteptate pot să apară în planul muncii, activităților profesionale, dar și sănătății unei persoane din familia, care are nevoie de sprijin din partea ta. Pentru că Mercur, guvernatorul casei relațiilor, responsabil cu comunicare, formează un aspect tensionat cu Uranus, s-ar putea să apară tensiuni cu partenerul din cauza chestiunilor casnice.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează casa iubirii și aventurilor romantice, distracției și plăcerilor, așa că ziua de astăzi o rezervi partenerului de cuplu și relaxării. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, și este posibil ca planurile tale să fie date peste cap de chestiuni care apar la serviciu.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să apară unele evenimente în planul vieții de familie, mai ales că Uranus, guvernatorul tău, face parte din configurația astrală și formează un aspect tensionat cu Mercur din casa personalității tale. Ai grijă la cuvinte, nu răni și caută soluții constructive la problemele apărute!

 

Pești

 

Tot contextul zilei de astăzi stă sub semnul surprizei, așa că mai bine nu programezi nimic. Rezolvi ce poți, din aproape în aproape. Nu de alta, dar să nu te enervezi, pentru că nu-ți ies lucrurile. Posibil să faci și niște deplasări, să cheltui bani. De asemenea, primești vești sau informații surpriză de la frați, rude, vecini.

related posts

Modifică setările cookies