Horoscop zilnic 25 iulie 2023. Balanțele au probleme de sănătate și trebuie să meargă la medic, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 25 iulie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să te preocupe o situație financiară, poate chiar să te îngrijoreze niște plăți sau să apară un blocaj în încasarea unor sume de bani. În partea a doua a zilei, discuți cu partenerul despre administrarea unui imobil, pe care doriți să-l valorificați.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi activează casa relațiilor și este posibil, la un moment dat, pe parcursul zilei, să-ți surprinzi partenerul cu o atitudine sau într-o discuție. De asemenea, inițiezi dialoguri pe teme de familie, dar și de administrarea unor bunuri patrimoniale.

 

Gemeni

 

Luna traversează, astăzi, casa distracției și a aventurilor romantice, a creativității și pasiunilor și s-ar putea să ți petreci timpul în compania partenerului sau să-ți aloci timp pentru mai multe activități de relaxare. Dacă ai cunoscut pe cineva de curând, vei avea niște discuții, care țin de viitorul relației.

 

Rac

 

Astăzi, cu Luna în tranzit din sectorul iubirii și aventurilor sentimentale, te poți aștepta la surprize sau la o situație, care să-și dea peste cap planurile. După amiază, vei fi nevoită să gestionezi o situație în planul financiar. 

 

Leu

 

Registrul astral al zilei de astăzi îți aduce clarificarea unor situații în cuplu sau care vizează familia. S-ar putea să fie nevoie să repari ceva și să apară și cheltuieli neprevăzute, lucru care ar putea duce la tensiuni în raport cu partenerul de cuplu.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să apară o situație tensionată în sfera sentimentală și să nu știi cum să o gestionezi. Deși cauți să discuți și să rezolvi, s-ar putea ca tensiunea să se amplifice, așa că mai bine lasă lucrurile să se așeze, după care încearcă din nou.

 

Balanță

 

Registrul astral îți aduce, în prima parte a zilei, preocupări pentru propria persoană. De asemenea, dacă apare o problemă de sănătate, va fi nevoie să faci niște investigații medicale sau să mergi la consultații. În partea a doua a zilei, apar cheltuieli neprevăzute. 

 

Scorpion

În prima parte a zilei, te simți mai obosită și s-ar putea să ai nevoie de o perioadă mai mare de recuperare, dacă în ultimele zile ai avut parte de tensiuni sau de sarcini, care te-a epuizat la serviciu. În partea a doua a zilei, s-ar putea să realizezi că tu ai fost de vină într-un conflict cu un coleg de muncă.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, o chestiune financiară să-ți dea mari de bătăi de cap. Dacă faci doi pași în spate și încerci să analizezi situația, s-ar putea să găsești și o soluție care să îți rezolve problemele, măcar pe termen scurt.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi o comunicare defectuoasă să ducă la tensiuni între tine și cineva din familie sau poate familia partenerului de viata, care se amestecă în treburile voastre și acest lucru te deranjează foarte mult. O discuție deschisă cu partenerul ar putea rezolva o parte dintre probleme.

 

Vărsător

 

Tensiunile pe care le-ai avut cu partenerul de cuplu încep să dispară. Poate și pentru că acum știi cum să pui problemele și nu te mai lași afectată de orice cuvânt sau atitudine a acestuia. Partea bună a lucrurilor este că ți-ai învățat niște lecții și acum știi exact cum să procedezi.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să apară unele tensiuni în raport cu colegii sau cu cei cu care desfășori activități, colaboratori și asociați. Traversezi o perioadă mai aglomerată, însă încerci să faci față cu brio tuturor situațiilor stresante și provocatoare de la serviciu.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies