Horoscop zilnic 25 iunie 2015. Taurii sunt cam agresivi, iar Sagetatorii au parte de o zi excelenta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 25 iunie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Cineva incearca sa va puna bete in roate. Orice ati face, nu calcati pe nimeni pe bataturi fiindca e posibil sa iesiti in dezavantaj si sa aveti de suferit de pe urma gestului. E nevoie de mult tact astazi.

Horoscop 2015 TAUR

Tindeti sa fiti prea agresive astazi si sa ii enervati pe cei din jur cu energia voastra debordanta. Indicat ar fi sa nu interactionati cu foarte multi oameni si sa asteptati finalul zilei, cand ajungeti in preajma familiei, pentru a va exterioriza.

Horoscop 2015 GEMENI

O zi excelenta pentru Gemeni. Faceti parte dintre norocosii zodiacului intrucat climatul astral va este extrem de pozitiv. Aveti parte de liniste si buna dispozitie, iar nimic nu va poate perturba. In a adoua jumatate a zilei, veti primi o veste buna.

Horoscop 2015 RAC

Vibratia zilei de astazi tinde catre negativ. Sunteti nerabdatoare si, din dorinta de a rezolva rapid niste probleme, tindeti sa le inrautatiti. Sfatul este sa va adaptati mai bine contextului si sa lasati cateva zile lucrurile sa se aseze.

Horoscop 2015 LEU

O zi norocoasa pentru Leoaice. Daca trageti un loz sau jucati la loto, aveti mari sanse sa inregistrati un castig. In jurul vostru, starea de spirit nu este una tocmai buna, asa ca incercati sa va detasati pentru a nu fi afectate.

Horoscop 2015 FECIOARA

Sanse crescute sa intalniti o persoana noua. Nu o coplesiti cu intrebari si interogatorii, ci lasati-o sa se adapteze la voi. Daca procedati astfel, veti crea o legatura cu rezultate si consecinte foarte bune pentru viitor.

Horoscop 2015 BALANTA

Este o zi in care va puteti dezlantui atat din punct de vedere financiar, cat si emotional. Tot ce investiti se va intoarce catre voi inzecit, asa ca nu va sfiiti sa dat frau liber sentimentelor si sa spuneti "da" provocarilor.

Horoscop 2015 SCORPION

Aveti tendinta sa va plangeti de mila. Nu e timp de asa ceva! E o zi in care trebuie sa mergeti mai departe si sa priviti cu incredere catre viitor. Aveti parte de un nou inceput si este pacat sa-l ratati.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Vibratiile sunt atat de bune incat e rost de sarbatoare. Aveti parte de o zi senzational de buna, in care planetele par sa se alinieze in favoarea voastra. 

Horoscop 2015 CAPRICORN

Inca o zi a saptamanii in care sunteti nehotarate. Trecutul pare sa va bantuie, iar principala voastra indatorire este sa nu ii permiteti sa va afecteze. Privirea inainte, nu inapoi, Capricorni!

Horoscop 2015 VARSATOR

Climatul astral este unul pozitiv. Carisma si personalitatea voastra placuta va ajuta sa va faceti noi prieteni cu ajutorul carora reusiti sa rezolvati orice eventuala problema care va aparea pana la finalul zilei.

Horoscop 2015 PESTI

Cei din jur nu va prea iau in serios, lucru care va creeaza neplaceri. Nu va stresati, nu puneti la suflet si stati aproape de cei dragi, care va vor oferi intelegere si sprijin oricand veti avea nevoie de el.

related posts

Modifică setările cookies