Horoscop zilnic 25 iunie 2023. Vărsătorii sunt confuzi cu privire la sentimentele pe care le au vis-a-vis de o iubire din trecut


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 25 iunie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna își continuă traseul prin sectorul activităților zilnice. Există posibilitatea să ai niște dispute cu partenerul de cuplu, mai ales că Mercur, astrul comunicării, formează un aspect tensionat cu Neptun, din casa subconștientului. Posibil sa interpretezi sau să transmiți greșit niște mesaje. De asemenea, poți primi vești, care să-ți schimbe dispoziția.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să intervină niște discuții legate de un sejur, vacanță, petrecerea timpului într-un mod plăcut alături de cei dragi. Mercur, planeta comunicării, formează un aspect tensionat cu Neptun din casa prietenilor. Recomandarea astrelor este să nu dai bani cu împrumut sau să faci investiții în proiecte noi, sperând să-ți mărești veniturile, pentru că este posibil să ai pierderi.

 

Gemeni

 

Mercur, guvernatorul tău, este în tranzit prin casa personalității și formează un aspect tensionat cu Neptun din casa carierei, relațiilor cu șefii, imaginii și reputației profesionale. Deși ai o stare de spirit bună, atunci când îți aduci aminte despre noile responsabilități trasate de către șefi, dispoziția ți se schimbă. Bucură-te de weekend și lasă chestiunile profesionale pentru săptămâna viitoare!

 

Rac

 

Luna, guvernatoarea ta, traversează casa comunicării și a deplasărilor și formează un aspect armonios cu Uranus, din casa prietenilor. Așadar, dacă te afli într-un mini sejur cu un grup de prieteni, vei avea parte de multă distracție. Pe de altă parte, Mercur, astrul comunicării, formează un aspect tensionat cu Neptun și este posibil să ai niște frământări interioare, neliniști sau frici legate de ceva din trecut. Intuiția este accentuată și ar trebui să asculți de ce simți.

 

Leu

 

Luna traversează și astăzi casa banilor și este posibil să-ți vină niște propuneri din partea unor persoane cu putere de decizie, de a prelua un proiect nou. Pe de altă parte, Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa prietenilor, formează un aspect tensionat cu Neptun, din casa intereselor financiare. Așadar recomandarea astrelor este să nu acorzi prea ușor încredere, pentru că poți avea dezamăgiri, în special de la prieteni.

 

Fecioară

 

Astăzi se anunță o zi productivă. Chiar dacă este zi de weekend, reușești să ajungi la zi cu proiectele tale. Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect tensionat cu Neptun, din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale și este posibil să apară niște nemulțumiri, dacă te bazezi pe cineva care nu se ține de promisiuni.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să ai niște idei de a face bani sau de a-ți crește randamentul la locul de muncă. Atenție, dacă te afli într-o călătorie, pentru că aspectul tensionat, care se formează între Mercur și Neptun, poate aduce probleme cu acte sau chiar poți să pierzi ceva.

 

Scorpion

 

Cu Luna în tranzit prin casa prietenilor s-ar putea să ai niște discuții legate de bani, de un împrumut, de obținerea unei sponsorizări. Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa intereselor financiare, formează un aspect tensionat cu Neptun, din casa iubirii și a aventurilor romantice, și este posibil să dezvolți sentimente de neîncredere față de partener.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi sa fii afectat de o situație financiară. De asemenea s-ar putea să apară discuții sau neînțelegeri în cuplu, din cauza unor chestiuni gospodărești sau a creșterii și educării copiilor. Contextul astral este întărit de aspectul tensionat, care se formează între Mercur, din casa relațiilor, și Neptun, din casa vieții de familie.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să apară tensiuni cu partenerul de cuplu sau cu cineva din familie. S-ar putea să-ți parvină și niște vești de la o rudă, care are nevoie de ajutor într-o problemă de sănătate. De asemenea, suprasolicitarea de la serviciu își spune cuvântul și este de preferat să te odihnești mai mult.

 

Vărsător

 

Posibil, astazi, să depășești bugetul și să cheltui o sumă de bani pentru cineva din familie. Pe de altă parte, îți poți surprinde persoana iubită sau copiii cu un cadou. Mercur formează un aspect tensionat cu Neptun, din casa banilor, și recomandarea astrelor este să eviți speculațiile financiare. De asemenea, dacă ești singură și a revenit cineva din trecutul tău, s-ar putea să fii confuză cu privire la sentimentele pe care le ai vis-a-vis de această persoană.

 

Pești

 

Astăzi, apar discuții în familie, tensiuni, conflicte, certuri și dialoguri în contradictoriu. Este de preferat să nu te ambalezi prea mult și să lași să treacă aspectele tensionate, pentru că momentan nu vei ajunge la o cale de mijloc. De asemenea, Mercur, din casa familiei, formează un aspect tensionat cu Neptun, din casa personalității, și îți aduce dezamăgiri în raport cu unii membri din familie.

related posts

Modifică setările cookies