Horoscop zilnic 25 martie 2023. Balanțele simt niște impulsuri care le-ar putea strica imaginea, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 25 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, guvernatorul tău, în zodia Rac, în sectorul asociat vieții de familie, căminului, spațiului de locuit, relației cu părinții. Așadar, până pe 20 mai, vei depune eforturi să rezolvi unele chestiuni locative, administrative sau care țin de relațiile cu familie.

 

Taur

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac și va activa până pe 20 mai sectorul asociat comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor și exprimării ideilor. Este o perioadă bună pentru acumulare de cunoștințe și pentru susținerea ideilor și interacționarea cu ceilalți. Recomandarea astrelor este să fii atentă cum comunici, pentru că este posibil să fii mai agresivă!

 

Gemeni

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac, în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și din alte activități extraprofesionale. Așadar, până pe 20 mai ești determinată să-ți mărești veniturile. Totodată, poți avea susținere din partea prietenilor, care te recomandă într-un proiect nou.

 

Rac

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii și guvernatorul casei carierei, ajunge în zodia ta și până pe 20 mai vei avea energie, determinare, curaj și initiative în proiectele  personale sau profesionale. De asemenea, poți face schimbări importante, însă atenție la cum interacționezi cu ceilalți, pentru că vei avea impulsul să fii mai agresivă și să te pripești în acțiuni!

 

Leu

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac, în sectorul asociat universului interior, subconștientului, trecutului și introspecției. Până pe 20 mai, urmează o perioadă, în care îți vei redirecționa energia spre interior, pentru reechilibrare fizică și emoțională. Pentru că Marte este guvernatorul sectorului casei, s-ar putea să te gândești la niște soluții sau să ai o serie de preocupări locative.

 

Fecioară

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac, unde va sta până pe 20 mai și va activa sectorul vieții sociale,  relațiile de prietenie și planurile de viitor. Posibil să-ți lărgești cercul de prieteni, să te implici în proiecte noi și să faci planuri de viitor împreună cu familia.

 

Balanță

Marte, planeta acțiunii, ajunge astăzi în zodia Rac, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Până pe 20 mai ai energie, forță și determinare să-ți îndeplinești obiectivele din planul profesional. De asemenea, este posibil să te remarci mai mult, dar atenție la imagine, pentru că impulsurile pe care le simți, să-ți demonstrezi abilitățile, ar putea să-ți strice imaginea!

 

Scorpion

Începând de astăzi, Marte, guvernatorul tău, ajunge în zodia Rac, în sectorul studiilor, pregătirii profesionale, călătoriilor, delagațiilor și filosofiei de viață. Până pe 20 mai urmează o perioadă în care depui eforturi pentru a avea rezultate bune la examene, proiecte sau susținere de lucrări. De asemenea, dorești să explorezi domenii de interes pentru tine, vrei să-ți lărgești orizonturile cunoașterii și să călătorești.

 

Săgetător

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac, în sectorul asociat intereselor financiare, moștenirilor, resurselor deținute împreună cu partenerul, intimității. Așadar, până pe 20 mai vei fi preocupată de sectorul financiar, dar și de reconectarea cu partenerul de cuplu. Atenție și nu da curs impulsurilor de a intra într-o relație extraconjugală, pentru că s-ar putea să ți se complice viața!

 

Capricorn

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Rac, respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei și partenerialer profesionale. Astfel, până pe 20 mai, este recomandat să folosești constructiv energia lui Marte, pentru a-ți clarifica anumite situații în cuplu sau în relațiile profesionale. De asemenea, ai tendința de a intra în conflicte sau de a-ți proiecta nemulțumirile și frustrările pe partener. De tine depinde cum vei gestiona problemele, astfel încât să nu strici relația.

 

Vărsător

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Rac, în sectorul muncii, rutinei zilnice, sănătății, semn că urmează o perioadă dinamică la serviciu. Până pe 20 mai ar trebui să stai departe de conflicte la locul de muncă și să redirecționezi energia spre lucruri constructive, cum ar fi o reorganizare a sarcinilor.

 

Pești

Sfera sentimentală se activează începând de astăzi, odată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Rac. Până pe 20 mai, vei fi mai preocupată de relația de cuplu, de petrecerea timpului în mod plăcut împreună cu partenerul sau cu copiii, dacă ești părinte. De asemenea, este posibil să ai mai multă energie și inspirație în proiectele de creație. 

related posts

Modifică setările cookies