Horoscop zilnic 25 octombrie 2023. Peștii sunt vedetele zilei, îi cuceresc pe toți din jur, Fecioarele visează la bărbatul ideal 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 25 octombrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi ai nevoie de mai multă odihnă, pentru că Luna îți traversează casa izolării și subconștientului și te simți fără energie și cu stare de melancolie. Pe de altă parte, conjuncția Lunii cu Neptun îți aduce intuiție, premoniții și revelații. Recomandarea astrelor este să faci ordine în gânduri și să lași trecutul în spate.

 

Taur

 

Astăzi, conjuncția Lunii cu Neptun din casa proiectelor ar putea să te entuziasmeze prea mult, să pierzi legătura cu realitatea sau să-ți lipsească simțul practic. Dacă iei decizii, bazează-te pe intuiție! Pe de altă parte, este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii.

 

Gemeni

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Neptun în tranzit prin casa carierei, relațiilor cu șefii, străinătății și imaginii. Nu este o zi favorabilă luării unor decizii importante în sfera profesională, pentru că s-ar putea să fie destul de multă confuzie și indecizie. Ziua este bună pentru afirmare, pentru că nu știi cine te remarcă și-ți face o ofertă.

 

Rac

 

Tranzitul Lunii, guvernatoarea ta, prin sectorul sistemului de valori, idealurilor și spiritualității, în conjuncție cu Neptun, planeta intuiției, te ajută să ai inspirație într-un proiect personal. Pe de altă parte, s-ar putea să traversezi o zi, în care ești mai interesată de domenii legate de cultură, religie, călătorii.

 

Leu

 

Luna formează astăzi un aspect strâns cu Neptun, planeta iluziilor și viselor, în tranzit prin casa banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile. Ai grijă la speculații financiare și la investiții, pentru că este posibil să ai pierderi dacă nu ești atentă!

 

Fecioară

 

Luna formează astăzi un aspect strâns cu Neptun în casa relațiilor. S-ar putea să visezi la partenerul ideal, dacă ești singură sau dacă ai o relație, să-ți idealizezi perechea. În partea a doua a zilei, ai putea să petreci momente romantice cu partenerul.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să nu prea fii în apele tale la serviciu și să visezi mai mult, iar sarcinile nu se rezolvă singure. S-ar putea să fii nevoită să stai peste program, dacă nu te organizezi de la începutul zilei. Cere ajutorul colegilor, dacă simți că nu te descurci singura!

Scorpion

 

Conjuncția care se formează astăzi între Lună și Neptun din casa iubirii și aventurilor romantice te face visătoare, melancolică și romantică. Dacă ești singură, nu este cel mai potrivit moment pentru a începe o relație, pentru că s-ar putea să tinzi să-ți idealizezi partenerul și să nu vezi clar exact așa cum este.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să ajungi la o înțelegere cu partenerul privind treburile casnice sau pentru rezolvarea unor chestiuni administrative. De asemenea, s-ar putea să dai dovadă de mai multă empatie în relațiile cu ceilalți membri. Atenție la faptul că pot să apară și încurcături cu administrarea unui imobil sau patrimoniu.

 

Capricorn

 

Profită de contextul astral de astăzi, pentru că vei avea inspirație și o exprimare plăcută dacă trebuie să prezinți un proiect, să susții un interviu sau într-o negociere. S-ar putea să-ți dedici o parte din zi și studiului, discuțiilor pe teme de interes pentru tine sau plimbărilor alături de partener sau de un prieten apropiat.

 

Vărsător

 

Ai grijă astăzi la ce cumpărături faci sau ce cum administrezi banii, pentru că aspectul strâns între Lună și Neptun ar putea să-ți aducă pierderi de bani! Poți să te păcălești cu o ofertă sau să cumperi lucruri de care nu ai neapărat nevoie. Pe de altă parte, dacă-ți cere cineva un împrumut, evită să-l dai, pentru că este posibil să nu-l mai recuperezi!

 

Pești

 

Astăzi, Luna în conjuncție cu Neptun, guvernatorul tău, în tranzit prin casa personalității, te face vedeta zilei. Te bucuri de energie, inspirație, intuiție și cucerești foarte ușor pe toată lumea cu atitudinea ta. În planul sentimental, lucrurile nu stau chiar așa bine, pentru că s-ar putea să nu știi ce vrei și să-l bulversezi pe partener sau pe cineva care vrea să te cucerească.

related posts

Modifică setările cookies