Horoscop zilnic 25 septembrie 2023. Balanțele își întâlnesc sufletul-pereche, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 25 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi este posibil să fii interesată să dai curs unei invitații, să ai o aventură romantică și nu te mai gândești dacă faci sau nu bine. Ești fericită că încep să apară și roadele flirturilor din ultima perioadă. Așteaptă-te și la evenimente surpriză în planul financiar într-un proiect la care lucrezi de curând.

 

Taur

 

Astăzi este o zi favorabilă să-ți planifici viitorul profesional sau poate să te relansezi. Luna în tranzit prin zodia Vărsător îți poate aduce o idee originală de a începe un proiect nou în planul profesional, dar și în cel sentimental.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna traversează zodia Vărsător, respectiv casa filozofiei de viață, îți aduce o stare de introspecție. Ai nevoie să afli niște răspunsuri, citești, te informezi mai mult și tragi concluzii. Dacă ai niște frământări, legate de relația cu partenerul de cuplu, așteaptă să fie pregătit să-i împărtășești gândurile tale!

 

Rac

 

Posibil astazi să te preocupe pregătirea unei petreceri, să faci niște rezervări și calculezi ce costuri implică. La serviciu apar niște situații neprevăzute într-un buget și va fi nevoie să reiei niște calcule.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să apară niște situații neașteptate în relația cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități. Ceva pare să nu meargă în direcția dorită de tine și recomandarea astrelor este să nu dai curs unor dispute, dacă apar tensiuni.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi s-ar putea să-ți dea peste cap planurile, care țin de sarcinile de lucru, să fie nevoie să preiei și treburile altui coleg. În planul relațional nu este un moment bun pentru a-i propune partenerului niște schimbări, pentru că nu este în cea mai bună formă și nu va înțelege exact ce vrei să transmiți.

 

Balanță

 

Astăzi se anunță o zi cu evenimente neașteptate în planul sentimental. Dacă ești singură, ai toate șansele, printr-o împrejurare neașteptată, să cunoști pe cineva cu care să începi în curând o relație. Dacă ești părinte, s-ar putea să existe discuții cu copiii pe teme financiare sau cauți să achiziționezi niște activități extrașcolare.

 

Scorpion

 

Luna traversează astăzi zodia Vărsator, respectiv sectorul vieții de familie la tine. Este posibil să apară tot felul de evenimente, care să dea peste cap planurile tale și ale partenerului, așa că încearcă să te adaptezi situațiilor, care survin neașteptat.

 

Săgetător

 

O discuție cu unul dintre prieteni sau apropiat ar putea să îți aducă soluții la o chestiune profesională. Dacă ai de rezolvat niște chestiuni birocratice astăzi este momentul potrivit, pentru că îți vor ieși în cale persoanele de care ai nevoie.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte colaborări extraprofesionale. Nu sunt excluse surprize și dacă știi cum să te pui în valoare, s-ar putea ca o negociere să-ți aducă o sumă suplimentară de bani.

 

Vărsător

 

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, astăzi, vei dori să ieși în evidență. Socializezi mai mult cu prietenii, cunoști persoane noi, vorbești de planurile și proiectele tale. De asemenea, dacă ai nevoie să achizitionezi un telefon sau un laptop este o zi bună să cauți oferte.

 

Pești

 

Dacă există o situație din trecut, care îți aduce frământări, astăzi este o zi bună să tai legăturile și să te îndepărtezi de persoanele sau relațiile toxice. În partea a doua a zilei, s-ar putea să afli niște secrete sau informații, care te vor ajuta, în perioada următoare, în proiectele tale profesionale.

 

 

related posts

Modifică setările cookies