Horoscop zilnic 26 august 2023. Fecioarele au parte de dezamăgiri în dragoste, Racii suferă pierderi financiare


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 26 august 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să apară unele neînțelegeri cu privire la chestiunile gospodărești sau niște evenimente în planul sănătății. De asemenea, așteaptă-te și la amânări sau anulări de activități profesionale sau apare o schimbare și va fi nevoie să rezolvi niște situații apărute neprevăzut la serviciu.

 

Taur

 

Astăzi, dacă ești singură sau faci parte dintr-un cuplu, o persoană va încerca să flirteze cu tine, însă contextul astral nu te lasă să faci ce simți. Va fi activată partea rațională, așa că-ți vei vedea de treburile tale, fără să bagi de seamă situația apărută neașteptat în planul sentimental.

 

Gemeni

 

Astăzi, te afli față în față cu o discuție cu cineva din străinătate și deși s-au întâmplat niște lucruri, care te-au deranjat, reușești să treci peste nemulțumiri și să reiei o relație, care părea că se încheie. În partea a doua a zilei, faci niște deplasări pe distanțe scurte, la cumpărături. Ai grijă la buget, pentru că este posibil să nu te mai poți opri din cumpărături!

 

Rac

 

Astăzi, ar trebui să acorzi mai multă importanță timpului petrecut cu partenerul de cuplu. În planul financiar, nu te poți baza pe intuiție, așa că mai bine renunți la o investiție sau un artificiu financiar, pentru că este posibil să ai pierderi!

 

Leu

 

Soarele, guvernatorul tău, în tranzit prin casa banilor, formează un aspect tensionat cu Saturn, din casa avantajelor financiare. Este posibil să primești niște sume de bani, dar activitățile profesionale să te împiedice să duci la capăt niște acțiuni legate de casă, achiziții sau reamenajări/renovări.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, în sectorul sentimental, să simți un blocaj, iar planurile tale să nu iasă așa cum ți-ai propus. S-ar putea să înțelegi că lucrurile nu se întâmplă când/cum vrei tu, ci atunci când ești pregătită. Și dacă ești singură și dacă faci parte dintr-un cuplu, este posibil să apară unele dezamăgiri.

 

Balanță

 

Astăzi, intenționezi să ieși cu prietenii sau să participi la un eveniment important în viața cuiva apropiat. S-ar putea să apară niște evenimente sau situații, care să ducă la anularea planurilor tale sau să ajungi mai târziu acolo unde ți-ai propus, din cauze independente de tine.

 

Scorpion

 

Astăzi, te ocupi de imaginea ta. Faci mai multe deplasări, la un salon de înfrumusețare, la cumpărături să-ți reîmprospătezi garderoba. În partea a doua a zilei, ai niște discuții interesante cu cineva mai în vârstă din familie, care-ți oferă niște sfaturi utile în relație.

 

Săgetător

 

Astăzi este posibil să te superi pe ceva ce nu ține de tine, așa că n-are rost să te încarci din punct de vedere emoțional. În partea a doua a zilei, mergi la cumpărături pentru casă și familie și s-ar putea să depășești cu mult bugetul.

 

Capricorn

 

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, astăzi, îți asumi responsabilități, participi la evenimente importante, discuți lucruri serioase sau iei legătura cu persoane din străinătate. Pe de altă parte, contextul astral te invită să te ocupi de tine și nevoile tale și ai inspirație într-un proiect personal.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să simți o constrângere sau o stare mai puțin bună în raport cu partenerul de cuplu. Te-ar ajuta să te implici mai mult în treburile casei, să fii în folosul altora, chiar dacă simți că ai vitalitatea scăzută. În partea a doua a zilei, s-ar putea să ai niște conștientizări ale acțiunilor din trecut, iar contextul astral te ajută să înveți din greșeli.

 

Pești

 

S-ar putea, astăzi, unele vești legate de starea de sănătate a unui membru de familie, să te mobilizeze să-ți oferi ajutorul sau să faci niște schimbări în rutina ta zilnică, să adopți un regim de viață sănătos. Nu ai o stare prea bună, însă un prieten apropiat apare la timp, astfel încât să te scoată în oraș și să mai uiți de unele frământări.

related posts

Modifică setările cookies