Horoscop zilnic 26 decembrie 2022. Leii au parte de blocaje și tensiuni în cuplu, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 26 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Registrul astral de astăzi se anunță destul de tensionat din cauza aspectului pe care Luna îl formează cu Saturn și a aspectului dizarmonic format cu Uranus, planeta imprevizibilului. Pot să apară unele discuții într-un context financiar. În relație, planurile tale s-ar putea să nu mai corespundă cu cele ale partenerului.

 

Taur

 

Atenție astăzi la imagine, pentru că s-ar putea să faci niște greșeli! Îți vei învăța niște lecții, însă ar fi bine să eviți o situație, care să te pună într-o lumină nefavorabilă. Pe de altă parte, te gândești cum să faci o schimbare de direcție profesională, mai ales că în ultima perioadă ai conștientizat multe.

 

Gemeni

 

Sectorul principiilor de viață este activat astăzi și este posibil să ai o gândire rigidă și să nu vrei să cooperezi cu o situație care vine spre tine să-ți aducă puțină bucurie. Responsabil de acest context este aspectul pe care Luna îl formează cu Saturn, planeta restricțiilor. Sunt de evitat decizii importante.

 

Rac

 

Astăzi te preocupă situația financiară și mai ales banii și bunurile comune cu ale partenerului. Un prieten s-ar putea să-ți propună o ieșire și din cauza banilor și a socotelilor, pe care nu vrei să le strici, vei refuza. Apar și cheltuieli neprevăzute, așa că fii pregătită!

 

Leu

 

Evită să iei decizii astăzi în planul relațional, pentru că Luna formează un aspect strâns cu Saturn, planeta restricțiilor, și este posibil să apară unele blocaje sau tensiuni în cuplu! De asemenea, te gândești cum să pui pe roate un contract în planul profesional.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi să nu te simți prea bine, după câteva zile în care ai muncit să pregătești casa de sărbători. Este recomandată odihnă și puțină dietă. Pe de altă parte, gândul îți stă la serviciu și la unele sarcini pe care nu ai reușit să le termini și le-ai amânat.

 

Balanță

 

Registrul astral de astăzi este posibil să-ți aducă unele tensiuni în planul sentimental. Evenimentele care vor avea loc s-ar putea să-ți aducă niște lecții de viață predate de Saturn, planeta profesor. De asemenea, este recomandat să nu faci gesturi extreme, să te lași condusă de impulsuri care pot strica relația sentimentală sau relațiile cu copiii, dacă ești părinte.

 

Scorpion

 

Astăzi, pot să apară tensiuni în familie provocate de conjuncția dintre Lună și Saturn, planeta profesor. Mai mult de atât, ți se va da șansa să repari o relație cu cineva din familie, numai că trebuie să renunți la orgoliu.

 

Săgetător

 

Posibil astăzi să amâni o deplasare. Dacă printr-o conjunctură neașteptată reușești să ajungi într-o vizită la familie, încearcă și ascultă sfaturile unei persoane mai în vârstă, cu mai multă experiență, pentru că te vor ajuta în viitor! În deplasări, dacă ești șofer, încearcă și nu te ambala prea mult și nu intra în conflicte!

 

Capricorn

 

Luna formează astăzi o conjuncție cu Saturn, guvernatorul tău, în casa banilor și vine să-ți atragă atenția că este nevoie să faci o schimbare în administrarea banilor. S-ar putea să decizi să-ți schimbi obiceiurile financiare.

 

Vărsător

 

Conjuncția Lunii cu Saturn, planeta profesor, care se formează astăzi în sectorul identității, formează aspecte tensionate cu planetele din sectorul familiei. S-ar putea să ai reacții și impulsuri mai agresive, însă Saturn reușește să te domolească în ultimul moment. Planurile tale de astăzi ar putea să fie date peste cap, așa că pregătește-ți și un plan de rezervă.

 

Pești

 

Sectorul asociat subconștientului este activat astăzi de conjuncția pe casa Saturn o formează cu Luna. Agitația interioară ar putea să dispară, grație și unor prieteni care îți propun o ieșire. Chiar dacă din punct de vedere a sănătății simți o stare deepuizare, coopereză cu aspectele, pentru că te vor ajuta să te destresezi!

 

 

related posts

Modifică setările cookies