Horoscop zilnic 26 februarie 2017. Leii cunosc pe cineva special, iar Balantele petrec o zi relaxanta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 26 februarie 2017.


BERBEC

Esti intr-un impas sentimental. Trebuie sa iei o decizie cu privire la viitorul tau, iar astazi incerci sa analizezi situatia cat mai bine pentru a vedea ce ai de facut.

TAUR 

Te trezesti cu o migrena ingrozitoare, iar din aceasta cauza ai probleme de concentrare intreaga zi. Cel mai bine ar fi sa te odihnesti si sa profiti de aceasta zi pentru a-ti reincarca bateriile.

GEMENI

Prietenii tai te surprind cu un cadou, chiar daca nu este o zi speciala. Esti bucuroasa pentru aceasta surpriza si asa realizezi cat de norocoasa esti sa-i ai alaturi. 

RAC 

Ai parte de o zi agitata, in care ai foarte multa treaba. Din fericire, iti face placere sa te ocupi de micile probleme intrucat sunt pentru a le face o surpriza celor dragi.

LEU

Dupa o lunga perioada in care nu prea ai avut noroc in dragoste, se pare ca soarele ajunge si pe strada ta. Astazi exista sanse reale sa intalnesti pe cineva special.

FECIOARA 

Ai facut niste greseli fundamentale, iar astazi trebuie sa oferi niste explicatii pentru ceea ce ai facut. Pana la urma vei reusi sa indrepti situatia si dai dovada de multa diplomatie fata de persoanele dragi fata de care ai gresit.

BALANTA

Petreci o zi relaxanta alaturi de o prietena din copilarie pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp. Dupa o zi in care mergeti la cumparaturi, seara probabil iesiti la un film.

SCORPION

Te-ai saturat de felul in care te trateazacineva drag, iar astazi esti hotarata sa iei masuri in aceasta privinta. Ai grija la felul in care abordezi problema, pentru a nu avea probleme. 

SAGETATOR 

Astazi trebuie sa pui la punct ultimele detalii pentru un proiect personal la care lucrezi de ceva vreme si pe care vrei sa-l lansezi cat mai curand.

CAPRICORN 

Esti impresionata de drama prin care trege un coleg de la munca si esti hotarata sa-l ajuti cu orice poti. Planuiesti ca maine sa-i faci ziua cat mai frumoasa.

VARSATOR
 

Te stresezi prea mult din cauza unui proiect de la job ramas restant. Astazi faci aproape orice pentru a-l termina, chiar daca e weekend.

PESTI

Pentru tine se anunta o zi agitata, in care nimic nu iese asa cum ti-ai fi dorit. Incerci sa privesti lucrurile cu optimism, insa toti par sa fie impotriva ta.

related posts

Modifică setările cookies