Berbec


În prima parte a zilei te preocupă chestiuni urgente la serviciu, după care ești interesată să pui la cale ceva secret, astfel încât să-ți impresionezi partenerul. Dacă au existat neînțelegeri, este un moment bun să elimini niște tensiuni, să cauți armonie, să faci un compromis.


Taur


În prima parte a zilei, te preocupă sectorul sentimental, relația cu cineva apropiat, căruia vrei să îi faci o surpriză. În relațiile cu colegii, lucrurile par să reintre în normal, să se aplaneze niște conflicte. Nu se poate spune la fel și despre relația cu șefii, care devine conflictuală pe zi ce trece, din cauza viziunilor diferite.


Gemeni


Începi ziua și săptămâna în forță în sfera profesională, mai ales facă ai multe de terminat de săptămâna trecută. În partea a doua a zilei, se activează casa iubirii, distracției și relaxării și este posibil să primești o invitație să pleci într-o călătorie scurtă sau unul dintre prieteni te scoate în oraș.


Rac


În prima parte a zilei ai de făcut niște drumuri scurte, să rezolvi chestiuni administrative sau financiare. Te preocupă o situație în planul financiar și nu reușești să găsești o soluție, care să te mulțumească. Este legat de casă și de retunarea unor datorii sau poate intenționezi să accesezi un credit.


Leu


Astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia Balanță, prin casa comunicării, ești deschisă și sinceră, însă s-ar putea să ai parte de niște situații, care să-ți provoace dezamăgire într-un context privind obținerea unor acte oficiale, diplome sau calificări. Dacă ți-ai programat o călătorie sau o delegație, este posibil să apară niște schimbări.


Fecioară


Astăzi te preocupă încasarea unor sume de bani sau te pregătești pentru o plecare într-un minisejur, faci cumpărături și soliciți șefilor câteva zile libere. Rămâi ancorată în realitate și dacă apare o dezamăgire din partea perechii de viață sau a unui potential pretendent, nu te ambala prea tare, pentru că situația se limpezește și-ți vei da seama că ai înțeles greșit.


Balanță


Astăzi, Luna începe să-ți traverseze zodia și ești deschisă oportunităților în planul sentimental. Au loc discuții sincere cu partenerul sau cu copiii, dacă ești părinte și este posibil să rezolvi o situație neclară. Pe de altă parte, în planul muncii, apar niște încurcături și afli niște secrete sau lucruri ascunse de unii colegi.


Scorpion


Luna traversează astăzi casa subconștientului și introspecției și ai intuiția amplificată. Dacă apare o situație în familie, cu părinții sau legată de casă, ascultă-ți vocea interioară și acționează după primul impuls, pentru că vei reuși să rezolvi! De asemenea, ai capacitatea să citești printre rânduri și să oferi sfaturi bune.


Săgetător


Contextul astral de astăzi îți aduce invitații de a ieși la evenimente sau la întâlniri cu prietenii. Viața socială se animă și cooperezi cu tot ce vine spre tine. Ai nevoie să găsești persoane cu care să ai pasiuni în comun, să porți conversații pe teme de interes comune.


Capricorn


Astăzi este un moment bun să-ți concentrezi atenția pe carieră, să începi un proiect nou, să aduci îmbunătățiri unuia pe care-l ai deja în desfășurare, să porți discuții cu superiorii, să te pui mai mult în valoare. Posibil să primești vești legate de niște bani, care vin neașteptat.


Vărsător


Cu Luna în tranzit prin casa educației superioare, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională, ești preocupată de aceste domenii. În ultima perioadă ai o dorință accentuată să te dezvolți din punct de vedere personal, citești, te informezi și mergi la evenimente culturale. Și călătoriile te ajută și cauți să programezi niște sejururi în locuri unde nu ai mai fost până acum.


Pești


Astăzi te preocupă banii partenerului, o moștenire, să mergi la un notar să întocmești un act, să intri în posesia unor bani sau să obții niște informații, care te pot ajuta într-un demers birocratic. Posibil să apară și surprize neașteptate, dar și informații utile.