Horoscop zilnic 26 mai 2014. Racii sunt norocosi, iar Capricornii primesc vesti bune


Horoscop zilnic 26 mai 2014. Berbecii au probleme financiare, iar Fecioarele vor primi numeroase laude din partea sefilor. Vedeta zilei: Lenny Kravitz. La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 26 IUNIE - 1 IUNIE


BERBEC

Ar fi bine sa evitati cheltuielile neprogramate si va gestionati mai bine problemele financiare. Chiar daca incercati sa abordati cu optimism situatiile de criza, acesta nu va fi suficient pentru a trece peste perioada grea prin care treceti.
 

TAUR

Va intalniti cu o persoana pe care nu ati mai vazut-o de ceva vreme, iar restul zilei il veti petrece cu persoana iubita. La munca intampinati cateva probleme de comunicare pe care veti reusi sa le rezolvati cu multa diplomatie.
 

GEMENI

O cearta recenta le-ar putea lasa Gemenilor o stare de nemultumire. Aveti indoieli cu privire la o decizie pe care trebuie sa o luati in plan profesional, iar din aceasta cauza incercati sa amanati cat mai mult momentul in care va trebui sa o faceti.
 

RAC

Pentru Raci este ziua potrivita pentru a face o schimbare in viata lor, pentru a investi intr-o calatorie sau pentru a-si cumpara un animal de companie. Daca aveti de sustinut un examen important, astrele sunt de partea voastra.
 

LEU

Este o zi buna pentru Lei. Acestia vor petrece mult timp in compania prietenilor, dar vor pastra si cateva ore doar pentru ei insisi. Este momentul potrivit sa incepi sa-ti cauti persoana iubita, iar daca deja exista cineva in viata ta vei avea parte de o zi plina de romantism.
 

FECIOARA

Relatiile cu membrii familiei vor suferi cateva probleme, deoarece nu reusiti sa ajungeti la un acord intr-o problema care va priveste pe toti. La serviciu, sefii va apreciaza efortul depus, astfel ca dupa o lunga perioada de timp veti culege roadele muncii.
 

BALANTA

Actiunile Balantei vor avea la baza dorinta de cunoastere si de socializare. Va doriti sa imbunatatiti relatiile cu familia si sa obtineti aprecierea colegilor de la locul de munca.
 

SCORPION

Persoanele nascute in aceasta zodie se vor inchide in sine si vor ridica o bariera cu cei din jur. Ziua de astazi nu este potrivita pentru a lua decizii importante legate de familie, dar si de activitatea profesionala.
 

SAGETATOR

Sagetatorii trebuie sa se comporte natural si sa ramana indiferenti la ceea ce se intampla in jurul lor, chiar daca nu va fi usor. Coexistenta armonioasa cu lumea exterioara este una dintre necesitatile vitale. Simtiti nevoia sa fiti apreciati de cei din jur, inclusiv de partenerul de viata.
 

CAPRICORN

Capricornii vor avea o zi in care vor primi numai vesti bune. Va pregatiti pentru o vacanta pe care o asteptati de foarte mult timp si profitati din plin de ajutorul prietenilor.
 

VARSATOR

Aceasta zi promite Varsatorilor emotii noi si intalniri cu persoane interesante. Ramaneti in mijlocul evenimentelor si informativa despre tot ce se intampla in jurul vostru. Daca ati uitat ce inseamna sa va relaxati sau nu v-ati mai vizitat prietenii de o lunga perioada de timp, acum este momentul sa o faceti.
 

PESTI

Declarajul dintre viata reala a Pestilor si ceea ce isi doresc le poate oferi o stare depresiva. Totusi, cei nascuti in aceasta zodie nu trebuie sa renunta la visurile lor. Cautati sprijin moral in persoanele apropiate si folositi-va de abilitatile intelectuale pentru a va rezolva problemele.

  • Horoscop zilnic 26 mai 2014. Racii sunt norocosi, iar Capricornii primesc vesti bune

related posts

Modifică setările cookies