Horoscop zilnic 26 mai 2023. Berbecii se pot îndrăgosti brusc și neașteptat, Săgetătorii trebuie să aibă grijă la sănătate


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 26 mai 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna activează astăzi sectorul sentimental, iar Venus, guvernatoarea casei relațiilor, formează un aspecte armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că te invită să faci lucrurile altfel în relație, să te împaci dacă este cazul, să găsești metode noi, originale, de a petrece timpul în cuplu. Dacă ești singură, s-ar putea să te îndrăgostești brusc și neașteptat.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi, în care Venus, guvernatorea ta, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin zodia ta, îți aduce impulsul de a aduce un suflu nou proiectelor în care ești implicată, să faci niște schimbări în viața personală și să te ocupi mai mult de ce-ți face plăcere.

 

Gemeni

 

Registrul astral de astăzi, în care Venus, planeta iubirii, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa trecutului și frământărilor interioare, vine să te ajute să te eliberezi de trecut, de cineva care simți că te blochează în drumul tău profesional. De asemenea, s-ar putea să înțelegi că ai nevoie de o altă abordare a lucrurilor și mai ales să adopți un regim de viață sănătos.

 

Rac

 

Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia ta, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa prietenilor și proiectelor de viitor, așa că s-ar putea să ai niște idei bune, originale, legate de planurile profesionale viitoare. Posibil să fii atrasă și de un domeniu nou de studiu sau să vrei să începi o colaborare, care să-ți aducă finanțe suplimentare.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să te confrunți cu o situație neașteptată la locul de muncă, în relațiile cu șefii sau cu diferite instituții publice. Aspectul armonios pe care Venus, micul benefic, îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să-ți aducă idei originale în sarcinile și proiectele de la serviciu. De asemenea, este posibil să te poți elibera sau să te raportezi diferit față partener.

 

Fecioară

 

Aspectul armonios, care se formează, astăzi, între Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa perfecționării profesionale, călătoriilor și principiilor de viață, poate să-ți aducă relații bune cu străinătatea, privind chestiuni legate de credințe și mentalități. Poți discuta cu partenerul sau cu prietenii despre convingerile de viață și să ajungeți la un numitor comun.

 

Balanță

 

Deși Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilul, din casa financiară, ar trebui, totuși, să ai grijă la speculații financiare, pentru că pot să apară surprize și nu toate pot fi plăcute. S-ar putea să-ți dorești să faci niște schimbări la locul de muncă, să scapi de niște sarcini sau să stai departe de niște colegi cu care nu prea te înțelegi.

 

Scorpion

 

Venus, guvernatoarea casei relațiilor, formează astăzi un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, și vei avea parte de surprize plăcute de la persoane din străinătate sau într-un context educațional. Pe de altă parte, ai inspirație și te bucuri de ingeniozitate în metode noi de relaxare împreună cu partenerul de cuplu.

 

Săgetător

 

Registrul astral de astăzi, în care Venus, micul benefic, formează un aspect cu Uranus, planeta imprevizibilului și guvernatorul casei comunicării, te ajută să spui ce ai pe suflet, să te eliberezi de niște emoții. Ai grijă la relațiile cu colegii și la starea de sănătate! În planul profesional, poți pune bazele unui parteneriat profitabil.

 

Capricorn

 

Venus, micul benefic, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că planul sentimental/relațional poate cunoaște o îmbunătățire. S-ar putea să-ți surprinzi plăcut partenerul prin acțiuni, cuvinte, să-i oferi un cadou.

 

Vărsător

 

Venus, micul benefic, în tranzit prin casa muncii, formează un aspect armonios cu Uranus, guvernatorul tău, semn că s-ar putea să rezolvi anumite chestiuni profesionale într-un mod original, așa cum ți-ai obișnuit colegii. Pe de altă parte, s-ar putea să te îndrăgostești, dacă ești singurp, sau să te reîndrăgostești de partener.

 

Pești

 

Venus, planeta iubirii, în tranzit prin casa iubirii, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta surprizelor. Ești dornică să aduci un suflu nou relației, în viața personală, să te bucuri mai mult de viață, să te relaxezi sau să te eliberezi de ceva cate te ține blocată.

 

Episodul 4: Trend-ul anului 2023 în machiajul de mireasă

 

related posts

Modifică setările cookies