Horoscop zilnic 27 august 2023. Berbecii sunt sfătuiți să evite conflictele în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 27 august 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 11 octombrie, Marte, guvernatorul tău, traversează sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Ești invitată să abordezi constructiv energia, să rezolvi și să lămurești anumite situații din cuplu, să eviți conflictele.

 

Taur

 

Până pe 11 octombrie, Marte, planeta acțiunii, va traversa zodia Balanță, respectiv sectorul muncii și sanatații, eliberând sectorul iubirii și aventurilor romantice, unde lucrurile încep să reintre în normal. Vei avea mai multă energie să-ți îndeplinești sarcinile. Atenție la relațiile cu cei cu care desfășori activități, pentru că este posibil să ai impulsul să intri mai des în conflicte!

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 11 octombrie, Marte, planeta acțiunii, tranzitează zodia Balanței. Așadar, sectorul iubirii și aventurilor romantice este activat în perioada următoare și s-ar putea să te pripești în unele decizii legate de relația cu o persoană pe care vrei să o cucerești.

 

Rac

 

Sectorul vieții de familie, relațiile cu părinții, spațiul de locuit și patrimoniu este dinamizat, începând de astăzi, de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Balanță. Urmează o perioadă activă în viața de familie. Ai grijă la impulsurile de a-ți impune punctul de vedere și de a intra în conflicte cu ceilalți membri ai familiei!

 

Leu

 

Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze, de astăzi, zodia Balanță, și până pe 11 octombrie, urmează o perioadă, în care sectorul comunicării, negocierilor, gândirii și deplasărilor va fi puternic aspectat. Ai energie în activitățile intelectuale și mai ales o capacitate mare de a acumula cunoștințe. Folosește constructiv energia lui Marte și evită conflictele!

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiuni, începe să traverseze sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu și din alte activități extraprofesionale. Până pe 11 octombrie, urmează o perioadă, în care vei fi determinată să-ți suplimentezi veniturile. De asemenea, vei face și mai multe cheltuieli.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 11 octombrie, vei beneficia de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin casa personalității. Așadar, vei avea mai multă energie decât de obicei, curaj, inițiative să demarezi proiecte personale sau profesionale. De asemenea, te vei impune și vei reuși să rezolvi chestiuni amânate de o perioadă mai mare de timp.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Marte guvernatorul tău, începe să tranziteze zodia Balanță, respectiv sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare, izolării și trecutului. Până pe 11 octombrie, îți vei redirecționa energia spre interior, să te echilibrezi, să găsești soluții la ce te frământă sau să lucrezi la un proiect în secret, pe care să-l lansezi în toamna aceasta.

 

Săgetător

 

Sectorul asociat planurilor de viitor, relațiilor de prietenie și vieții sociale este activat, începând de astăzi, de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Balanță. Până pe 11 octombrie, vei investi energie în proiectele tale și cauți să te asociezi cu persoane cu care ai aceleași pasiuni și idealuri. Relațiile cu prietenii pot deveni conflictuale, dacă nu abordezi constructiv energia lui Marte.

 

Capricorn

 

Sectorul carierei, imaginii și reputației profesionale este activat, începând de astăzi, de tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Balanță. Până pe 11 octombrie, vei fi determinată să obții o funcție, să preiei conducerea unui proiect, să-ți urmărești un obiectiv profesional. De asemenea, vei investi mai mult în imaginea ta.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze zodia Balanță, respectiv sectorul principiilor/ credințelor, studiilor, perfecționării profesionale și schimburilor de experiență. Până pe 11 octombrie, ești determinată să urmezi niște cursuri, să participi la seminarii și workshopuri și să socializezi mai mult cu persoane cu care ai aceleași idealuri.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze sectorul avantajelor financiare, al banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau alte persoane, sectorul intim și al relațiilor. Până pe 11 octombrie, ești determinată să rezolvi un context financiar, să obții sume de bani suplimentare și să clarifici chestiuni intime în relația de  cuplu.

related posts

Modifică setările cookies