Horoscop zilnic 27 februarie 2023. Taurii își doresc o mărire salarială, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 27 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Luna se apropie cu pași repezi spre Marte, guvernatorul tău, care se află de câteva luni în zodia Gemeni, și aduce multă energie, inițiative, deplasări, discuții, negocieri în planul profesional. Se anunță o zi dinamică, în care te vei remarca. În planul sentimental, însă, apar ies la suprafață niște tensiuni, care mocnesc de mult.

 

Taur

 

Preocupările tale de astăzi sunt pentru situația financiară, mai ales dacă cheltuielile au crescut și ai nevoie de suplimentarea veniturilor. Conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, îți dă curaj să negociezi cu șefii despre o eventuală mărire salarială în perioada următoare. Vei fi determinată să obții ce ți-ai propus.

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și se apropie de Marte, planeta acțiunii, semn că se va simți o agresivitate verbală și-n atitudine și în toate interacțiunile tale. Atenție la cum pui problemele și folosește contextul astral pentru a face față provocărilor și a-ți rezolva cât mai multe din sarcini sau chestiuni personale!

 

Rac

 

Posibil, astăzi, conjuncția Lunii, guvernatoarea ta, cu Marte, planeta acțiunii, care se formează într-o casă a izolării și introsecției, să te facă să-ți redirecționezi spre interior energia, să analizezi niște lucruri, să cauți soluții la unele probleme apărute în planul profesional, dar fără să te exteriorizezi. Totul se petrece în spatele șcenei și-ți place să fii în umbră, să pregătești spectacolul.

 

Leu

 

Relațiile cu prietenii devin dinamice astăzi datorită conjuncției pe care Luna o formează cu Marte, planeta acțiunii. Pentru că Marte îți guvernează casa filosofiei de viață și principiilor, s-ar putea să dai niște lecții de viață unei persoane apropiate sau cel puțin să încerci să îi arăți lucrurile și dintr-o altă perspectivă.

 

Fecioară

 

Atenție, astăzi, la relațiile cu șefii sau cu autoritatea din viața ta, pentru că Luna se apropie de Marte, planeta acțiunii, și s-ar putea să ai niște reacții mai agresive în raport cu superiorii, lucru care s-ar putea să-ți strice imaginea! De asemenea, este posibil să discuți despre un buget sau intra în posesia unei sume suplimentare de bani, dintr-un proiect pe care îl desfășori în afara serviciului.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi dinamizează casa filosofiei de viață și sistemului de valori, iar dialogurile cu partenerul de viață ar putea să te ajute să înțelegi anumite lucruri și cum a gândit sau de ce a reacționat într-un anume fel în relație. De asemenea, ești interesată să mai înveți lucruri noi, să te perfecționezi profesional, să obții un atestat sau o calificare, să rezolvi chestiuni birocratice.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, odată cu apropierea Lunii de Marte, guvernatorul tău, din casa finanțelor și intimității, să deschizi subiecte legate de bani sau de încrederea reciprocă. S-ar putea ca un dialog deschis și sincer să aplaneze un conflict și chiar o despărțire, care mocnește de ceva timp. Cooperează cu aspectele astrale și folosește constructiv energia zilei!

 

Săgetător

 

Astăzi, Luna începe să se apropie de Marte, planeta acțiunii, din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Dacă ești părinte, s-ar putea să-ți expui cam agresiv opiniile legate de petrecerea timpului, educația copiilor sau metodele de relaxare, iar partenerul să fie deranjat de atitudinea ta. Folosește constructiv contextul zilei și rezolvă lucrurile, nu le agrava și mai tare!

 

Capricorn

 

Astăzi, Luna, guvernatoarea casei relațiilor și parteneriatelor, se apropie de Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa muncii și rutinei zilnice. Așadar, și acasă și la serviciu s-ar putea să existe dialoguri despre sarcini și chestiuni gospodărești, să iasă la suprafață unele nemulțumiri, pe care le vei comunica mai direct. Încearcă și caută căi comune de comunicare, astfel încât să rezolvi o situație, nu să o agravezi!

 

Vărsător

 

Astăzi, Luna se apropie de Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa iubirii, aventurilor romantice, copiilor, distracției și activităților recreative. Așadar, ai nevoie să simți că trăiești viața la cote înalte, însă atenție la toate acțiunile, pentru că este posibil să acționezi pripit în unele cazuri!


Pești


Contextul astral de astăzi, în care Luna se apropie de Marte, planeta acțiunii, în casa vieții de familie și patrimoniului, vine să aducă preocupări pentru casă și relațiile de familie. S-ar putea să fie nevoie să rezolvi chestiuni administrative, însă nu te grăbi în decizii de achiziționare a unor bunuri pentru casă, pentru că este posibil să nu fie ceea ce-ți dorești, și peste un timp să-ți dai seama de acest lucru!

 

related posts

Modifică setările cookies