Berbec


Astăzi este posibil să încerci să aplanezi un conflict, să faci un compromis la serviciu sau în relația de cuplu. Aspectul tensionat pe care Marte, guvernatorul tău, îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa banilor, ar putea să fie motivul unor conflicte de natură financiară, dar poate fi un moment favorabil să clarifici o situație.


Taur


Situația la serviciu se poate tensiona începând de dimineață și este posibil să ai impulsul să te cerți cu șefii, dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă. De asemenea, ești foarte activă și rezolvi o serie de probleme apărute neașteptat. În planul relațional, recomandarea astrelor este să fii mai cooperantă.

 

Gemeni


Astăzi, ai parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu, care te anunță că plecați în afara orașului. Dacă ești singură, este posibil să ai parte de o întâlnire romantică cu o persoană pe care ai tot refuzat-o până acum. Surpriza va fi mare, pentru că nu te aștepți să te simți atât de bine în compania lui.


Rac


Astăzi, faci eforturi să gestionezi cât mai bine un context financiar, mai ales dacă apar situații sau evenimente neprevăzute în planul familial, în ce privește administrarea unor bunuri, achiziționarea unor lucruri de o valoare mai mare pentru casă. Luna, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa familiei, te ajută să fii mai îngăduitoare cu membrii familiei, să cauți înțelegere.


Leu


Luna în tranzit prin casa comunicării ar putea să te ajute să aplanezi un conflict legat de un parteneriat profesional. Ești foarte pornită să rupi un contract, însă reușești să cooperezi și să lași de la tine, din orgoliu, și astfel poți să treci peste o problemă, care trebuie depășită.


Fecioară


Astăzi se anunță o zi foarte aglomerată la locul de muncă, mai ales dacă ți-ai luat câteva zile libere și trebuie să concentrezi toate sarcinile într-un timp mai scurt. În partea a doua a zilei, faci cumpărături. S-ar putea să ai o surpriză să intre niște bani mai devreme cu câteva zile, așa că îți prind numai bine.


BalanțăPlanul sentimental este activat astăzi și formează un aspect armonios cu casa personalității. Chiar dacă apar evenimente neașteptate, care să dea niște planuri peste cap, reușești să aplanezi niște conflicte și să faci lucrurile să meargă în planul amoros.


Scorpion


Astăzi este posibil să te simți mai obosită, să-ți dorești să stai izolată, să cauți să te reechilibrezi. La serviciu apar situații neașteptate. În planul relațional este posibil să intri în conflict cu partenerul din cauza unor probleme apărute în casă, cu casa sau în relațiile de familie.


Săgetător


Relațiile de muncă pot deveni astăzi conflictuale din cauza unor sarcini și termene nerespectate sau a unor colegi cu care lucrezi și depinzi de ei. În partea a doua a zilei, te vezi cu prietenii și s-ar putea cineva să-ți propună o colaborare. Dacă ești singură, te întâlnești cu cineva din trecut.


Capricorn


Astăzi te afli față în față cu o situație care privește familia. S-ar putea să apară și o problemă legată de bani, de admistrarea unei sume, suplimentarea veniturilor dintr-o activitate extraprofesională. Posibil să fii tentată să cheltui o sumă de bani să îi faci o surpriză persoanei iubite.


Vărsător


Astăzi ar trebui să depășești niște probleme sau tensiuni în raport cu partenerul de cuplu. Motivele pot fi diverse, însă totul poate pleca de la administrarea banilor comuni și a cheltuielilor. S-ar putea să-ți achiziționezi niște cursuri de dezvoltare personală sau cărți dintr-un domeniu de interes pentru tine.


Pești


Astăzi este posibil să apară unele nemulțumiri legate de casă sau relațiile cu familia, însă cineva din familia are inspirație și găsește o metodă de a aplana un conflict, să faceți un compromis. În partea a doua a zilei, partenerul îți aduce vești legate de un bonus pe care îl va încasa pe perioada următoare.