Horoscop zilnic 27 ianuarie 2023. Fecioarele singure ar putea să-și întâlnească jumătatea, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 27 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, pe sectorul subconștientului, izolării, secretelor, trecutului și introspecției. Până pe 20 februarie se intensifică trăirile sentimentale, pentru că Venus este planeta iubirii și guvernatoarea casei relațiilor. S-ar putea să apară iubiri din trecut, să începi o relație secretă sau să încerci să-ți analizezi/relansezi relația de cuplu.

 

Taur


Începând de astăzi și până pe 20 februarie, Venus, guvernatoarea ta, traversează zodia Pești, respectiv sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, planurilor de viitor. Așadar, vei avea o viață mai bogată din punct de vedere social, te faci remarcată în proiecte, te bucuri de popularitate si te implici mai mult în proiecte de grup. Dacă ești singură, îți poți găsi jumătatea prin intermediul prietenilor sau al activităților profesionale.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Pești, respectiv sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Până pe 20 februarie Venus aduce oportunități de afirmare, șanse și recunoaștere profesională. Vei face pași importanți în atingerea obiectivelor profesionale. Din punct de vedere sentimental este posibil să fii atrasă de persoane cu funcție sau să cunoști pe cineva într-o călătorie.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, pe sectorul filosofiei de viață, perfecționării profesionale, educației superioare, călătoriilor. Până pe 20 februarie este posibil să ai parte de experiențe, care să-ți schimbe principiile și credințele, să ai revelații sau conștientizări legate de viața de familie sau viitorul împreună cu partenerul de cuplu.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, tranzitează zodia Pești, respectiv sectorul asociat intereselor financiare, a câștigurilor din alte surse decât salariile, dar și casa intimității. Până pe 20 februarie, Venus îți îmbunătățește situația financiară și urmează o perioadă în care-ți poți relansa relația. De asemenea, s-ar putea să fii tentantă să obții un credit.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Dacă ești singură, micul benefic îți scoate în cale jumătatea, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, îi dedici mai mult timp partenerului. Din punct de vedere profesional, s-ar putea să obții un contract profitabil.

 

Balanță

 

Venus, guvernatoarea ta, traversează, începând de astăzi, zodia Pești, respectiv sectorul muncii și sănătății. Până pe 20 februarie vei avea relații bune cu colegii, îndeplinești mult mai ușor sarcinile, primești oferte de job. Din punct de vedere sentimental, dacă ești singură, partenerul ar putea veni prin intermediul serviciului.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, pe sectorul iubirii, fericirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității. Dacă ești singură, micul benefic ar putea să-ți aducă o nouă iubire, iar dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, ai putea să-ți relansezi relația. De asemenea, ai inspirație într-o activitate de creație sau te preocupă relația cu copiii, dacă ești părinte.

 

Săgetător

 

Sectorul asociat vieții de familie, căminul, patrimoniul și relațiile cu părinții, este activat de tranzitul lui Venus, micul benefic, începând de astăzi, prin zodia Pești. Pânâ pe 20 februarie, ai ocazia să-ți îmbunătățești relațiile cu părinții, să începi o renovare/reamenajare. Energia ta va fi redirecționată spre casă și familie.

 

Capricorn

 

Venus, micul benefic, își începe, astăzi, tranzitul prin zodia Pești, prin sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, deplasărilor, negocierilor și relațiilor cu frații. Până pe 20 februarie devii mai comunicativă, acumulezi informație mult mai ușor, negociezi în favoarea ta și-ți exprimi mai ușor ideile și sentimentele.

 

Vărsător

 

Tranzitul lui Venus, micul benefic, prin zodia Pești, îți dinamizează, de astăzi, casa banilor obținuți de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Situația financiară se poate îmbunătăți cu mici sume, primești cadouri și cheltui mai mult.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Venus, micul benefic, îți tranzitează casa personalității. Până pe 20 februarie urmează o perioadă cu mici oportunități, șanse, pe care Venus le aduce să te ajute în relațiile cu ceilalți. De asemenea, vei fi preocupată de garderobă, înfățișare și ai mai multă dispoziție de flirt și aventuri romantice. 

 

related posts

Modifică setările cookies