Horoscop zilnic 27 iulie 2015. Racii sunt in criza de timp, iar Fecioarele au o zi linistita


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 27 iulie 2015. 


BERBEC

Esti deja cu gandul la vacanta, desi mai ai ceva de asteptat pana va veni si randul tau pana sa te bucuri de concediu, de aceea ar fi indicat sa lasi visurile deoparte si sa iti rezolvi treburile.

TAUR

Trebuie sa termini neaparat un proiect, insa ai impresia ca nicio idee nu este suficient de buna pentru ceea ce iti doresti tu sa faci. Incearca sa-ti pui gandurile in ordine si sa te relaxezi putin, iar solutiile vor aparea mai usor.

GEMENI

Esti irascibila si nimeni nu pare sa-ti intre in voi, de aceea ori incerci sa faci un efort pentru a te calma, ori incerci sa eviti discutiile importante de la job.

RAC

Esti in criza de timp, mai ales ca urmeaza sa intri in concediu. Organizeaza-te mai bine si renunta la iesirile de seara pentru a avea timp sa-ti inchei treburile la job.

LEU

Trebuie sa cumperi un cadou pentru o prietena apropiata, insa nu prea ai nicio idee in acest sens. Sfatuieste-te cu o amica si gandeste-te la ce i-ar placea foarte mult sa primeasca.

FECIOARA

Se anunta o zi linistita, in care nu pare sa ti se intample nimic semnificativ. Dupa ce iti rezolvi probleme de la job, iar seara iesi in oras alaturi de prieteni. 

BALANTA

Se pare ca treburile de la job nu se mai termina pentru tine, iar vacanta pare atat de departe. Incearca sa mai gasesti putina putere de munca si sa ramai optimista. 

SCORPION

Esti plina de energie, iar asta se simte si in atitudinea cu care iti incepi saptamana. Esti bine dispusa, iar lucrurile par sa se rezolve de la sine. 

SAGETATOR

Astazi astrele sunt de partea ta, de aceea ar fi bine sa profiti de aceasta situatie si sa iei anumite decizii pe care le-ai amanat pana acum.

CAPRICORN

Esti implicata intr-un scandal la munca, motiv pentru care trebuie sa oferi niste explicatii, chiar daca tu nu ai facut nimic grav. 

VARSATOR

Ai o stare de spirit foarte proasta si n-ai chef de nimic, asa ca preferi sa petreci intreaga zi singura si sa te uiti la seriale sau pur si simplu sa lenevesti.

PESTI

Nimeni si nimic nu pare sa te scoata din pasa proasta in care ai intrat, asa ca nu esti o prezenta prea agreabila in aceasta perioada, iar ziua de astazi nu face exceptie. 

related posts

Modifică setările cookies