Horoscop zilnic 27 mai 2014. Berbecii tind sa se revolte impotriva sistemului, iar Pestii se bucura de sprijinul prietenilor


Horoscop zilnic 27 mai 2014. Taurii se apuca de treaba cu forte proaspete, iar Varsatorii sunt plictisiti de rutina zilnica. Vedeta zilei: Camila Alves McConaughey (33). La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 26 IUNIE - 1 IUNIE


BERBEC

Esti pusa in situatii care iti testeaza gradul de autodisciplina. Stim ca iubesti libertatea si ca vei fi tentata sa actionezi contra regulilor si respectam aceasta trasatura, insa trebuie sa ai grija sa nu te dai prea tare in spectacol cand actionezi contra sistemului.

 

TAUR

Te-ai odihnit zilele acestea, asa ca acum a venit din nou timpul sa te intorci la lucru, la vechea rutina. Azi vei fi productiva si pregatita sa intampini orice obstacol, ceea ce e foarte bine avand in vedere ca te-ai putea lovi de cateva probleme.

 

GEMENI

Tinzi si sa fii putin narcisista si delasatoare. Da, in ultima vreme norocul ti-a suras, dar nici macar tu nu esti imuna la situatii dificile. Ca sa depasesti cu brio obstacolele de azi, incearca sa nu te ambalezi si sa privesti situatia obiectiv, cu calm.

 

RAC

Iti place sa iti exprimi sentimentele, dar astazi aceasta dorinta de exteriorizare iti este ingradita. Nu-ti arata vulnerabilitatea si nici nu fi agresiva. Pregateste-te pentru orice turnura de situatie fiindca rezultatul final depinde doar de cat de bine sau prost vei reusi sa reactionezi.

 

LEU

A venit vremea ca Leoiacele sa se puna pe treaba. Din pacate, nu ti-a preluat nimeni responsabilitatile in ultimele 24 h, asa ca tot ce-ti ramane de facut este sa te ocupi de tot. Din pacate, ziua nu va fi cu nimic mai buna decat cea de ieri, deci evita starile de spirit schimbatoare si concentreaza-te pe ce ai de facut.

 

FECIOARA

O zi buna pentru Fecioare! Planetele parca se aliniaza in favoarea ta astazi, asa ca orice plan sau strategie pe care o pui la cale va avea rezultate bune. La locul de munca, toate cunostintele si abilitatile tale te ajuta sa excelezi.

 

BALANTA

O zi instabila, dezechilibrata pentru Balante. Problemele se manifesta mai ales acasa, in plan personal, asa ca mare grija la relatie sau casnicie. Actioneaza cu prudenta si evita sa te inhami la noi proiecte pana nu reusesti sa rezolvi tot ce ai de facut acum.

 

SCORPION

Vesti bune pentru Scorpioni! Totul merge conform planului. Mizezi mult pe intiuitia ta, care nu da niciodata gres, si iti dai seama ca nu trebuie sa iti faci griji pentru nimic. Niciun eveniment neplacut nu te va lua prin surprindere, asa ca poti sta linistita astazi. 
 

SAGETATOR

Trebuie sa te ocupi de cariera si sa iti organizezi finantele. Ziua de azi iti va reaminti ca aceste doua aspecte din viata ta trebuie regandite astfel incat sa nu iti ridice probleme pe termen lung. Oricum ar fi, nu-ti face mari probleme. 27 mai 2014 nu e in niciun caz cea mai proasta zi din an pentru tine.


CAPRICORN

Ai facut o greseala? Se mai intampla! Nu-ti petrece orele gandindu-te la ce n-a mers bine si priveste partea buna a lucrurilor: cine nu da gres, nu invata nimic. Pe viitor, tine minte sa-ti faci un program foarte bine dleimitat si sa-ti notezi indatoririle, astfel incat sa nu te mai confrunti cu aceleasi probleme.


VARSATOR

Din pacate, azi nu-ti ramane decat sa visezi la vacanta si alte activitati relaxante, caci in viata de zi cu zi trebuie sa faci aceleasi lucruri plictisitoare de care te-ai saturat. O alta veste proasta? E posibil ca o persoana draga tie sa te dezamageasca.


PESTI

In ciuda situatiei dificile prin care tocmai ai trecut, esti puternica si reusesti astazi sa ai o zi buna. Mecanismele tale de auto-aparare functioneaza perfect si nu iti mai permit sa comiti aceeasi greseala in plan sentimental. Prietenii iti sunt alaturi si iti reamintesc ca totul va fi bine.

related posts

Modifică setările cookies