Horoscop zilnic 27 martie 2023. Scorpionii abordează o problemă delicată în viața intimă, ce se întâmplă cu Săgetătorii 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 27 marrtie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna în tranzit prin casa comunicării formează astăzi un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, din zodia ta. Așadar, se anunță o zi favorabilă dialogului, negocierilor, deplasărilor și rezolvării unor chestiuni birocratice. De asemenea, s-ar putea să inițiezi niște dialoguri cu partenerul de cuplu, în care să clarificați niște aspecte, iar dacă ești singură, flirtezi cu cineva cunoscut de curând.

 

Taur

 

Astăzi, Luna îți traversează casa banilor și este posibil să apelezi la conturile de economii sau la niște sume de bani de care nu știe partenerul, să cumperi ceva pentru casă, să îi faci o surpriză. De asemenea, este o zi bună pentru solicitarea unei măriri salariale.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează și astăzi semnul nașterii și formează un aspect armonios cu Mercur, guvernatorul tău, plasat în casa prietenilor. Așadar, s-ar putea să ai niște discuții cu prietenii, legate de relație, căsătorie, un parteneriat profesional. Îți setezi obiective noi în relație și-n activitățile profesionale.

 

Rac

 

Nu te afli astăzi în cea mai bună formă și preferi să lucrezi singură, pentru că ai un randament mai ridicat decât în echipă. De asemenea, Luna formează un aspect armonios cu Mercur, planeta comunicării, din casa șefilor și carierei, așa că este posibil, în urma unor dialoguri cu aceștia, să-ți vină niște idei bune, să găsești soluții la chestiuni organizatorice la serviciu.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să cunoști pe cineva prin intermediul prietenilor sau a proiectelor la care lucrezi. Dialogul se leagă repede, îți dai seama că rezonezi cu persoana respectivă și decideți să vă mai întâlniți. În planul profesional, dispui de multă intuiție într-un proiect de creativitate.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să ai niște discuții importante despre carieră sau te caută cineva din străinătate și-ți face o propunere. De asemenea, găsești soluții de finanțare pentru un proiect personal sau o călătorie în străinătate în scop de agrement.

 

Balanță

 

Astăzi, cu Luna în zodia Gemeni, vei rezolva chestiuni birocratice, semnezi un act oficial important în planul relațional sau închei o tranzacție, negociere sau parteneriat profesional. De asemenea, îi propui partenerului o călătorie sau înscrierea la niște cursuri pe care să le urmați împreună.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi vine să aducă preocupări pentru situația financiară. Este posibil să accesezi un credit pentru a achiziționa un bun de o valoare mai mare pentru casă. Legat de partea intimă, îți dorești o apropiere mai profundă de partenerul de cuplu și deschizi niște subiecte delicate.

 

Săgetător

 

Astăzi, Luna îți traversează casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. S-ar putea să ai niște discuții cu partenerul, să încerci să rezolvi anumite probleme și crize apărute în cuplu. Marte a părăsit casa relațiilor și vei putea să găsești o cale comună de comunicare în privința activităților de relaxare și educației oferite copiilor.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sarcinile de muncă, reorganizarea sau preluarea unor responsabilități noi. Se anunță o zi dinamică, așa că fii pregătită să faci față provocărilor! Acasă, te consulți cu cineva cu mai multă experiență pentru achiziționarea unor bunuri de folosință îndelungată.

 

Vărsător

 

Astăzi ești determinată să începi o nouă etapă în planul sentimental, să închei o poveste mai veche și să privești cu încredere spre viitor. S-ar putea să faci niște deplasări, să te vezi cu niște prieteni și să discuți anumite chestiuni care te-au măcinat în relație.

 

Pești

 

Luna îți traversează sectorul casei și este posibil să ai nevoie de o zi liberă pentru a rezolva anumite chestiuni administrative ale casei sau familiei. S-ar putea să apară și niște cheltuieli neprevăzute, care-ți pot destabiliza puțin bugetul.

related posts

Modifică setările cookies