Horoscop zilnic 27 septembrie 2023. Fecioarele se bucură de viață în plan amoros, Vărsătorii sunt preocupați de partea financiară


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 27 septembrie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna și Saturn formează, astăzi, un aspect strâns în casa frământărilor interioare, problemelor și izolării. S-ar putea să ai parte d evenimente și provocări dificile la locul de muncă, însă reușești cu multă răbdare și calm să rezolvi un context de criză. 

 

Taur

 

Faci eforturi să menții o relație de prietenie sau termenii unui contract, pe care îl ai în desfășurare. Luna și Saturn formează, astăzi, un aspect strâns, așa că așteaptă-te la provocări! Se activează și planul sentimental, însă acolo se află Mercur, planeta comunicării, care te ajută să rezolvi, dacă intervine ceva deficil.

 

Gemeni

 

Astăzi, se formează un aspect strâns între Saturn, planeta restricțiilor, din casa carierei, a relațiilor cu șefii, și Luna, guvernatoarea casei banilor. Deși ai impulsul să aduci în discuție salarizarea, nu este un moment bun, pentru că s-ar putea să primești un refuz din partea șefilor.

 

Rac

 

Ai de rezolvat un context birocratic, astăzi, iar conjuncția care se formează între Lună, guvernatoarea ta, și Saturn, planeta restricțiilor și a responsabilității, deși poate aduce blocaje, te va ajuta să rezolvi cu brio tot ce ți-ai propus, pentru că te ambiționezi.

 

Leu

 

Astăzi, te preocupă situația financiară, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile. Conjuncția Lunii cu Saturn te ajută să rezolvi un context financiar și să fii mai atentă atunci când faci cheltuieli. Saturn, planeta responsabilității, aduce restricții, dar și soluții bune pe termen lung.

 

Fecioară

 

Din punct de vedere relațional sau al parteneriatelor profesionale s-ar putea să simți un blocaj și dialogurile să nu se desfășoare așa cum ai anticipat. În planul sentimental este recomandat să faci pace cu trecutul și să găsești metode noi de petrecere a timpului, să te bucuri de viață.

 

Balanță

 

Saturn, planeta restricțiilor, formează un aspect tensionat cu Luna din casa muncii, activităților profesionale și sănătății. Înveți lucruri noi astăzi, însă nu dintr-o conjunctură plăcută, ci una dificilă și în care va fi nevoie sa demonstrezi că cei de la serviciu se pot baza pe tine.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, să te implici mai mult într-un proiect de creație. Pe de altă parte, nu rata ocazia sau oportunitățile, care vin din planul sentimental, mai ales dacă ești singură! Chiar dacă conjuncția Lunii cu Saturn poate să aducă și blocaje, închei ziua bine și ești mulțumită de rezultate.

 

Săgetător

 

Nu-ți face prea multe planuri pentru sfera profesională astăzi, pentru că este posibil să fie nevoie de tine acasă, să rezolvi niște chestiuni administrative. Relația cu partenerul de cuplu poate avea de suferit din cauza unor chestiuni familiale.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să întâmpini blocaje într-un context profesional, administrativ sau care ține de un demers birocratic. La serviciu s-ar putea să refuzi să lucrezi la niște proiecte, pe care ți le dau șefii. Consideri că este prea încărcat programul și că nu faci față.

 

Vărsător

 

Astăzi te preocupă administrarea banilor. Conjuncția Lunii cu Saturn, planeta restricțiilor, te ajută să fii cumpătată. În partea a doua a zilei este posibil să încerci să recuperezi o sumă de bani sau ajuți pe cineva cu un împrumut.

 

Pești

 

Zodia ta găzduiește, astăzi, conjuncția Lunii cu Saturn, planeta restricțiilor. Posibil să ai nevoie să stai izolată, mai ales dacă simți că există un blocaj în relația cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care interacționezi. Și șefii s-ar putea să pună presiune pe tine într-o chestiune profesională.

related posts

Modifică setările cookies