Horoscop zilnic 28 august 2023. Săgetătorii au aprte de o perioadă intensă în cuplu, cu cineva de care se simt atrași fizic


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 28 august 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începi săptămâna cu perfectarea termenilor unui contract. În partea a doua a zilei, s-ar putea să interacționezi cu cineva din trecut, care a însemnat foarte mult pentru tine, și să aibă un impact profund întâlnirea sau discuția. În relațiile de prietenie, s-ar putea să ai impulsul de a face dreptate într-o chestiune.

 

Taur

 

Ai grijă, astăzi, la discuțiile cu șefii, pentru că s-ar putea să apară unele conflicte, să-ți spui punctul de vedere mai direct și acest lucru să deranjeze! S-ar putea să apară și beneficii profesionale, în urma unor demersuri mai vechi. În relația de cuplu, poți repara o situație tensionată.

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să fie nevoie să fii mai atentă la interacțiunile cu persoanele cu care intri în contact, pentru că unele dintre interacțiuni vor fi mai intense. În partea a doua a zilei, primești vești de la drum, din străinătate, de la niște persoane cu care ai lucrat și care-ți fac niște propuneri.

 

Rac

 

În planul sentimental, posibil, astăzi, să reiei legătura cu o persoană de care te-ai despărțit. La serviciu, s-ar putea să-ți faci prea multe speranțe în privința unui parteneriat și pentru că aveți viziuni diferite, s-ar putea să renunți să mai porți niște discuții.

 

Leu

 

Ești mulțumită de direcția unor proiecte profesionale și astăzi poți face un pas înainte. De asemenea, unele parteneriate sau asocieri  provocatoare îți vor capta atenția, dar îți vei da seama, în ultimul moment, că nu este ceea ce cauți.

 

Fecioară

 

În prima jumătate de zi, ai parte de o perioadă încărcată la serviciu, cu multe chestiuni organizatorice. În partea a doua a zilei, înregistrezi un succes profesional, mai ales că poate să apară o criză de comunicare cu cineva cu care lucrezi, dar reușești să gestionezi situația, astfel încât să iasă totul bine.

   

Balanță

 

Posibil, astăzi, să pui multă pasiunea în planul sentimental și rezultatele nu vor întârzia să apară. Își declari sentimentele și cauți să faci mici surprize partenerului de cuplu. Și creativitatea este la cote înainte, mai ales că ești motivată.

 

Scorpion

 

Astăzi, este posibil să aibă loc niște discuții sau negocieri și-n planul profesional, legat de salarizare, dar și-n planul relațional, unde reușești să ajungi pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să ai niște idei bune pentru reorganizarea activității la serviciu. Pe de altă parte, partenerul ar putea să te inspire și să ai parte de o perioadă intensă în cuplu. Dacă ești singură, poți întâlni o persoană de care să te simți atrasă prin prima clipă.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi este activat de aspectul strâns pe care Luna îl formează cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa personalității tale. S-ar putea să fie nevoie să reevaluezi o situație față de care te-ai entuziasmat foarte mult și lucrurile nu au ieșit conform așteptărilor tale.

 

Vărsător

 

Pentru a evita anumite neînțelegeri, ar fi recomandat ca astăzi să fii directă și clară, să nu faci compromisuri, mai ales dacă cineva încearcă să te convingă de un lucru, că este vorba de relație sau sectorul profesional. Nu te lăsa influențată și folosește rațiunea atunci când iei o decizie!

 

Pești

 

Ai grijă, astăzi, la sănătate, pentru că este posibil să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi! Suprasolicitarea și stresul își spun cuvântul și ai nevoie de mai multă odihnă și detașare. Dacă înțelegi aceste lucruri, vei reuși să intri în normal, să găsești timp și pentru tine, familie sau viața  sentimentală.

 

related posts

Modifică setările cookies