Berbec


Configurația astrală de astăzi te invită la introspecție, să-ți analizezi fricile și blocajele emoționale. Este un moment bun să conștientizezi cauzele problemelor din viața relațională. Ai ocazia, energia și determinarea să depășești niște obstacole și este important să abordezi problemele cu calm și răbdare.


Taur


Astăzi ești invitată să discuți sincer cu partenerul de cuplu și recomandarea astrelor este să asculți și punctul lui de vedere. Este nevoie să-ți asumi responsabilitatea acțiunilor tale, să nu iei decizii impulsive, să acorzi timp, să te gândești încotro se îndreaptă relația.


Gemeni


Astăzi se formează un aspect astral important în casa carierei tale. Este vorba de tripla conjuncție, care se formează între Saturn, Soare și Mercur, care te sprijină să ai o perspectivă mai clară asupra situației profesiomale. Poți lua decizii pe termen lung, să indentifici aspecte neclare și să analizezi ofertele și opțiunile care vin spre tine.


Rac


Astăzi, conjuncția care se formează între Saturn, Soare și Mercur din zodia Pești te ajută să te concentrezi pe relația cu partenerul de cuplu. Dialogurile pe teme de principii și credințe pot să aducă o transformare semnificativă, o mai bună înțelegere și o conexiune profundă cu partenerul de cuplu.


Leu


Astăzi este un moment oportun pentru a-ți reevalua situația financiară și strategia pentru a economisi sau a face investiții, astfel încât să ai beneficii pe termen lung. De asemenea, poți identifica oportunități noi de suplimentare a veniturilor.


Fecioară


Astăzi ai în vizor relația de cuplu, iar tripla conjuncție care se formează între Saturn, Soare și Mercur anunță evenimente, care te pot trezi la realitate. Se schimbă ceva și ai șansa să scapi de niște așteptări nerealiste. Poți accepta o situație, să te eliberezi și să începi o nouă etapă, construită pe alte baze, mai solide.


Balanță


Astăzi, sfera profesională intră sub influența triplei conjuncții dintre Saturn, Soare și Mercur din Pești. Saturn a adus o serie de provocări pe plan profesional, punându-ți la încercare limitele și rezistența. După un proces de analiză profundă, ai putea să faci o schimbare, să accepți o situație și să iei o decizie importantă pe termen lung.


Scorpion


Saturn, seniorul karmei, ți-a adus în ultima perioada, dese provocări în planul amoros. Astăzi, conjuncția care se formează între Saturn, Soare și Mercur te pregătește să accepți o situație, să faci un pas important în viața sentimentală. Dacă ești singură și ești pe cale să intri într-o relație, ascultă-ți intuiția, exprimă-ți sentimentele și fii deschisă către noi posibilități!


Săgetător


Dacă în ultima perioadă ai avut parte de provocări în planul vieții de familie, astăzi este posibil să accepți o situație și să-ți dai seama cum poți îmbunătăți lucrurile, astfel încât să dispară neânțelegerile. Este un moment bun pentru a-l petrece cu cei dragi.


Capricorn


Posibil cu Saturn, guvernatorul tău, în tranzit prin casa comunicării, să fi simțit un blocaj și să fi avut obstacole în interacțiunea cu ceilalți, însă astăzi reușești să înțelegi o situație, să o accepți. Provocările seniorului karmei au avut rolul să contribuie la creșterea și evoluția ta, pentru că ai căutat să te dezvolți, să cauți mai mult timp cu tine, să te deschizi către studiu.


Vărsător


Astăzi este posibil să ai niște conștientizări, să accepți o situație în planul financiar, care este determinată de conjuncția dintre Saturn, Soare și Mercur. Este un moment bun să iei decizii pe termen lung privind adminsitrarea banilor, să-ți setezi niște obiective și să cauți și surse noi de venit, de creștere financiară.


Pești


Astăzi este posibil să ai o altă abordare a vieții datorită conjuncției care se formează între Saturn, Mercur și Soare în casa personalității tale. Saturn ți-a adus multe lecții și a avut o influență considerabilă, te-a confruntat cu provocări, însă rolul său a fost să accepți anumite realități și să mergi mai departe cu încredere.