Horoscop zilnic 28 iulie 2023. Balanțele sunt atrase pe plan amoros de persoane cu probleme, ce se întâmplă cu Fecioarele 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 28 iulie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil și astăzi să se continue nemulțumirile legate de partea sentimentală sau dacă ești părinte de relația cu copiii. Din punct de vedere profesional, lucrurile încep să se aranjeze, chiar dacă este multă muncă și Marte, guvernatorul tău, plasat în casa muncii, aduce destule conflicte și provocări. O să reușești, cu spiritul tău de luptă, să le rezolvi pe toate.

 

Taur

 

Astăzi este posibil să te gândești la acțiunile din trecut. Faptul că unele lucruri nu au ieșit așa cum ți-ai dorit, nu înseamnă că este vina ta. Ar trebui să înveți să iei lucrurile așa cum sunt,  să te eliberezi de ce te apasă și să nu mai permiți să te afecteze. 

 

Gemeni

 

Atenție la prieteni și mai ales la cei care au probleme și încearcă să profite de tine în anumite contexte! S-ar putea, în perioada următoare, să vrei să te implici mai mult în problemele prietenilor și să-ți rezervi mai puțin timp ție sau rezolvării problemelor tale. Așadar, găsește un echilibru și dă și o mână de ajutor acolo unde este nevoie!

 

Rac

 

Astăzi se activează sectorul muncii și al activităților profesionale și este posibil să ai colegi noi, să-i înveți, să le prezinți sarcinile și ce au de făcut. S-ar putea să descoperi că ai talent și abilități de a explica, să-i faci să înțeleagă, să le dai o mână de ajutor.

 

Leu

 

Posibil, astăzi, să ai niște discuții în sfera sentimentală și unele dintre temele abordate să nu fie prea confortabile, însă vei face față cu brio dialogului. În planul profesional, s-ar putea să faci o figură frumoasă și să primești aprecieri sau o ofertă de lucru de la un fost angajator.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să te preocupe o situație în familie, care are legătură cu casa, cu părinții. Îți revin amintiri și încerci să te împaci cu cineva din familie. Pe de altă parte, s-ar putea să intervii într-o chestiune de familie a unui prieten și să încerci să-l faci să înțeleagă să privească și dintr-o altă perspectivă.

 

Balanță

 

Astăzi, inițiezi niște dialoguri în sfera sentimentală. Este posibil, dacă ești singură, să fii atrasă de persoane cu probleme, pe care vei încerca să le ajuți, însă este posibil să-ți faci ție rău, așa că gândește-te de două ori înainte să faci pasul spre cineva, care nu și-a învățat lecțiile sau care nu a făcut pace cu trecutul.

 

Scorpion

 

Astăzi este posibil să faci niște plăți, să te preocupe administrarea unor sume de bani, să mergi la cumpărături, să îți reîmprospătezi garderoba. Posibil partenerul să aibă nevoie de suport din partea ta și ar fi bine să-ți faci timp să-i fii alături.

 

Săgetător

 

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te simți bine, ești optimistă, veselă și îi molipsești și pe ceilalți cu buna ta dispoziție. La serviciu, s-ar putea să găsești soluții la unele probleme, care te-au frământat o perioadă mai mare de timp.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să te preocupe plecarea într-o vacanță, într-un minisejur cu partenerul sau cu un grup de prieteni. Atenție la comunicare, pentru că este posibil să intri în conflicte, mai ales dacă-ți impui punctele de vedere! Pe de altă parte, asigură-te că ai tot ce îți trebuie pentru drum, că nu uiți ceva ce ai nevoie.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să ai discuții legate de casă, de o reparație, de administrarea unor sume pe care le deții la comun cu partenerul. Posibil partenerul de cuplu să fie cel care va susține cheltuielile perioadei următoare sau a vacanței. În partea a doua a zilei, discuți cu cineva din familie, legat de o problemă, care a apărut neașteptat.

 

Pești

 

Ai putea, astăzi, să te pui mai mult în valoare și astfel să le atragi atenția șefilor. Comunică-le că sarcinile și responsabilitățile tale s-au înmulțit și că ar fi nevoie de o mărire salarială. Este o zi favorabilă pentru abordarea unor astfel de teme, așa că nu mai sta pe gânduri și spune-ți nemulțumirile!

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies