Horoscop zilnic 28 mai 2014. Varsatorii nu au o zi buna in plan amoros, iar Balantele nu trebuie sa faca planuri


Horoscop zilnic 28 mai 2014. Gemenii incearca sa scape de responsabilitati prin flirt, iar Capricornii muncesc din greu. Vedeta zilei: Kylie Minogue (46). La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 26 IUNIE - 1 IUNIE


BERBEC

Munceste mult si fii perseverenta fiindca orice initiativa de azi iti va garanta castiguri financiare pentru viitor. Daca nu vrei sa-ti irosesti timpul si energia, lasa deoparte visele nerealiste si concentreaza-te pe obiective pe care sa le poti atinge. Astazi ti se ofera ocazia sa faci progrese in plan economic.

 

TAUR

O zi favorabila daca lucrezi la propriul tau business, faci treburi administrative sau investesti in abilitatile tale profesionale. Nu te apuca insa de noi proiecte pentru ca lucrurile nu vor merge la fel de bine. Indicat ar fi sa fructifici reusitele saptamanii trecute si sa construiesti, pe baza lor, noi oportunitati.

 

GEMENI

Astazi va trebui sa lasi deoparte timpul petrecut flirtand. Degeaba esti carismatica daca nu reusesti sa-ti duci la bun sfarsit sarcinile si daca nu iti indeplinesti obiectivele. Nu neglija problemele legate de credite bancare, imprumuturi sau taxe. Cu cat scapi de ele mai repede, cu atat mai bine.

 

RAC

In general esti destul de oportunista si profiti de orice ocazie pentru a scapa de treburile in plus, pe care nu vrei sa le faci. Astazi, in schimb, va trebui sa iti asumi niste responsabilitati si sa le comunici colegilor tai de echipa, intrucat au nevoie de contributia ta. Nu abuza de autoritatea pe care o ai si ai grija ca relatii pe care le legi sa fie pe termen lung.

 

LEU

Astazi trebuie sa depui efort suplimentar la capitolele eficienta si perseverenta. Indiferent de domeniul in care te-ai pregatit profesional, nu strica niciodata sa iei in considerarea sa te inscrii la cursuri optionale, care sa-ti largeasca orizonturile. Nu te sfii sa investesti in tine si sa le impartasesti celor din jur cunostintele pe care le detii.

 

FECIOARA

O zi cu dus si intors pentru Fecioare. Astrele iti amintesc ca, uneori, chiar daca depui efort maxim pentru a obtine un lucru pe care ti-l doresti, tot de ele depinde totul. Ai muncit din greu in ultimele luni, sperand ca vei obtine un rezultat bun, insa e posibil ca acesta sa se lase asteptat.

 

BALANTA

Fereste-te astazi sa faci planuri, chiar daca sunt pe termen scurt. Nu vei reusi sa duci nimic pana la capat din cauza unei stangacii pe care nici macar tu nu stiai ca o ai. Cel mult o sa reusesti sa faci niste plati, iar in restul zilei nu-ti vei dori decat sa vina mai repede Joi.

 

SCORPION

Scorpionii se vad astazi pusi in situatia de a acorda atentie sporita carierei. Va simtiti presate din punct de vedere profesional, iar intalnirile care tin de viata personala nu vor reusi sa va ofere un sentiment de liniste. 

 

SAGETATOR

Nu face investitii in produse sau servicii luxoase, pe care stii ca nu ti le poti permite. Afacerea ta incepe sa fie prospera, ceea ce inseamna ca poti cumpara materie prima, echipament sau instrumente care te vor ajuta sa obtii profit pe termen lung.

 

CAPRICORN

O zi ocupata pentru Capricorni. Faptul ca esti mereu extrem de activa nu se schimba nici acum. Faci tot ce poti pentru a te perfectiona, constienta fiind de faptul ca orice cunostinta acumulata in prezent s-ar putea dovedi utila in viitor.

 

VARSATOR

O zi buna astazi, plina de succes... teoretic. Depinde insa si de tine: trebuie sa te concentrezi si sa-ti pui la bataie abilitatile ca sa iasa totul perfect. Cu seriozitate si disciplina, toate obiectivele tale vor fi duse la sfarsit cu brio.


PESTI

Azi nu e o zi propice pentru dragoste si romantism. Dimpotriva, vei avea parte doar de indoieli si ezitari. Va trebui sa depui efort suplimentar ca sa te concentrezi si va dura ceva pana cand vei reusi sa duci ceva la bun sfarsit.

related posts

Modifică setările cookies