Horoscop zilnic 28 mai 2023. Gemenii își schimbă părerea despre persoana de care erau îndrăgostiți, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 28 mai 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Aspectul tensionat, care se formează, astăzi, între Soarele, energia, din casa banilor, cu Saturn, planeta restricțiilor, din casa frământărilor interioare, recomandă evitarea unor cheltuieli, care nu sunt necesare. Posibil să întârzie niște bani în conturi și ar trebui să-ți aranjezi bugetul, astfel încât să nu aibă de suferit.

 

Taur

 

Astăzi, este posibil să încerci să recuperezi niște bani de la un prieten sau să faci demersuri să intri în posesia unor bani dintr-un proiect extraprofesional. În planul sentimental, nu mai resimți acele frustrări, care ți-au stricat buna dispoziție, pentru că reușești să ai niște discuții sincere cu partenerul.

 

Gemeni

 

Aspectul tensionat care se formează astăzi între Soarele, în tranzit prin semnul nașterii tale, și Saturn din zodia Pești, accentuează niște stări mai puțin plăcute. S-ar putea să afli niște secrete din trecut, care să-ți schimbe cu totul poziția față de o persoană cu care îți doreai să începi o relație.

 

Rac

 

Nu da curs, astăzi, unor gânduri, care-ți induc o stare de teamă legată de viitor! Ai susținerea partenerului în tot ce-ți propui, dar și a unor persoane apropiate, prieteni, care au dovedit în timp că te poți baza pe ei. Pe seară faci niște deplasări.

 

Leu

 

Soarele, guvernatorul tău, primește un aspect tensionat de la Saturn, planeta restricțiilor, din casa intereselor financiare. Este recomandat să nu te lansezi în discuții legate de bani sau de proiecte din care să poți beneficia de bani suplimentari. S-ar putea să intervină niște tensiuni și să ajungi la conflicte cu cei cu care interacționezi din cauza unor invidii.

 

Fecioară

 

Astăzi reușești să-ți termini toate treburile în prima parte a zilei, pentru că după-amiază vrei să ieși cu prietenii. Atenție la discuții în contradictoriu care pot să apară în relația cu partenerul de cuplu, din cauza unor viziuni diferite și a faptului că nu vrei să vezi unele situații și dintr-o altă perspectivă.

 

Balanță

 

Luna traversează și astăzi casa frământărilor interioare și introspecției și este posibil să ai niște momente de conștientizare, de reflecție, să găsești răspuns la niște întrebări. Contextul astral, în care Soarele formează un aspect tensionat cu Saturn, planeta restricțiilor, din casa muncii și sănătății, atrage atenția asupra faptului că ar trebui să iei niște măsuri legate de sănătate, odihnă mai multă și fără stres sau suprasolicitare.

 

Scorpion

 

Pe de-o parte, astăzi, ai niște întâlniri sau discuții plăcute cu prietenii, pe de alta, aspectul tensionat dintre Soarele, din casa intereselor financiare, și Saturn, planeta restricțiilor, din casa iubirii, vine să scoată la iveală anumite probleme peste care ai trecut, la un moment dat, în grabă, crezând că nu este nimic grav. O discuție cu partenerul ar putea să lămurească anumite chestiuni relaționale.

 

Săgetător

 

S-ar putea, astăzi, ca unele sarcinile pe care ți le-ai propus, să nu le poți duce la bun sfărșit. În planul relațional, apar dispute cu partenerul de cuplu din cauza unor chestiuni gospodărești, dar și a unor limitări financiare, care te împiedică să achiziționezi ceva ce-ți dorești.

 

Capricorn

 

Astăzi, se anunță o zi cu participare la evenimente sociale, concerte, spectacole, lansări. Deși ești preocupată de un proiect de la serviciu, care-ți dă bătăi de cap, faci în așa fel încât, pentru o zi, să uiți de lucrurile, care te frământă și te suprasolicită.

 

Vărsător

 

Posibil, astăzi, să faci niște cheltuieli sau investiții care nu erau pe lista ta de priorități. S-ar putea să cheltui o sumă de bani pentru copii, dacă ești părinte, un cadou pentru o persoană dragă, pentru distracție sau plăceri de moment. Aspectul tensionat dintre Soarele, în tranzit prin casa iubirii și distracției, și Saturn, din casa banilor, atrage atenția asupra faptului că trebuie să ai grijă cum cheltui banii și să eviți speculațiile financiare.

 

Pești

 

Recomandarea astrelor pentru ziua de astăzi este să nu crezi toate informațiile sau veștile, care-ți ajung la urechi, pentru că nu toate sunt adevărate și unele chiar îți pot strica dispoziția. Partenerul îți este alături și te ajută să treci mai ușor peste niște stări de teamă sau anxietate. Aspectul tensionat care se formează între Soarele, din casa familiei, și Saturn, din casa personalității, ar putea aduce tensiuni cu membrii familiei, așa că ai grijă și nu-ți vărsa nervii pe cine nu trebuie! 

related posts

Modifică setările cookies