Horoscop zilnic 28 martie 2014. Leii primesc o oferta greu de refuzat, iar Pestii iau parte la un eveniment special


Horoscop zilnic 28 martie 2014. Varsatorilor li se ofera sansa de a pleca din tara, in timp ce Capricornii sunt analizati cu atentie de cei din jur. Vedeta zilei: Lady Gaga. La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 24-30 MARTIE 2014.

BERBEC

Colaborarile cu partenerii tai sunt mai benefice ca oricand si ai foarte multe de castigat de pe urma lor. Mentinerea unei bune reputatii este foarte importanta pentru tine, astfel incat faci tot posibilul sa reprezinti in continuare un exemplu pentru ceilalti.

TAUR

Desi lucrurile nu merg tocmai bine la locul de munca, totusi nu trebuie sa te lasi invinsa de problemele care pot aparea sau de colegii care-ti fac viata mai grea. Incearca sa raspunzi criticilor cu un zambet si faptelor urate ale celorlalti cu indiferenta, caci doar astfel vei putea face fata acestei zile.

GEMENI

Nu esti multumita de cum evolueaza viata ta privata, insa in acelasi timp iti dai seama ca nu ai dat importanta cuvenita relatiei pe care o ai cu partenerul tau. Din acest motiv, decizi sa faci o schimbare in viata ta, care sa va aduca amandurora fericirea.

RAC

Te-ai cam saturat sa tot faci compromisuri si sa nu indraznesti sa renunti la ceea ce simti si tu ca nu mai face parte din viata ta. Este momentul sa iei decizii importante, chiar daca acestea vor avea un impact destul de mare asupra relatiei cu iubitul tau.

LEU

Ti se face o oferta greu de refuzat, insa de aceasta data trebuie sa alegi intr-o oarecare masura intre viata profesionala si cariera ta. Ca de fiecare data, ai tendinta de a alege totul sau nimic, insa gandeste-te bine inainte de a lua o decizie atat de importanta.

FECIOARA

Situatia ta financiara se stabilizeaza, dupa ce in ultima vreme a cam avut de suferit de pe urma cheltuielilor neprevazute. Primesti o veste buna, care iti va insenina ziua si te va face sa realizezi care sunt lucrurile importante in viata.

BALANTA

Nu incerca sa pari altcineva, pentru ca nu vei fi credibila. Oamenii care te cunosc, stiu foarte bine ceea ce poti sa faci si ceea ce nu se potriveste caracterului tau. Stima pe care o ai fata de cineva apropiat nu trebuie sa te transforme intr-o alta persoana.

SCORPION

Simti nevoia sa fii singura si din acest motiv ai tendinta de a intrerupe legaturile cu ceilalti, desi stii si tu ca acest gest nu reprezinta o solutie tocmai buna. In loc sa faci astfel de schimbari in viata ta, mai bine ti-ai aprecia ceva mai mult prietenii si familia.

SAGETATOR

Este o zi buna pentru a continua proiectul pe care l-ai inceput in urma cu ceva timp. Cativa pasi mici, dar siguri sunt obligatorii daca vrei ca toata munca ta de pana acum sa nu fi fost inutila. Din fericire, ai parte de sprijinul celor apropiati si sustinerea lor te va ajuta mai mult decat crezi.

CAPRICORN

Politetea si eleganta sunt extrem de importante astazi, asa ca ai face bine sa-ti studiezi atent comportamentul si sa raspunzi adecvat oricarui tip de solicitare. Toti sunt cu ochii pe tine si trebuie sa faci o impresie buna, daca vrei sa te bucuri de o avansare la locul de munca.

VARSATOR

Ti se ofera sansa de a pleca din tara pentru a face parte dintr-un proiect de mare amploare. Desi planurile tale erau cu totul si cu totul altele, totusi nici aceasta oferta nu-ti displace in totalitate, mai ales pentru ca poti beneficia de o experienta de neuitat.

PESTI

Esti mai deschisa ca oricand sa participi la cateva evenimente importante, iar persoanele pe care le vei intalni in locurile respective vor fi de fapt cei care te vor indruma in viitor si alaturi de care iti vei construi cariera la care ai visat intotdeauna.

related posts

Modifică setările cookies