Horoscop zilnic 28 noiembrie 2016. Varsatorii sunt cam sensibili azi, iar Racii sunt admirati pentru concentrarea lor


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 28 noiembrie 2016.


BERBEC

Astazi nu esti in apele tale si te simti usor depasita de situatie. Esti demoralizata si ii deprimi si pe cei din jur cu atitudinea ta. Este momentul sa iti revii, pentru ca altfel vei intra intr-o pasa neagra, din care vei iesi abia in cateva saptamani.

TAUR

Situatia in cuplu este tensionata din cauza partenerului, dar nici tu nu faci nimic pentru a ameliora situatia. Treci printr-o etapa egoista si pui dorintele tale mai presus de ale jumatatii tale. Mai tine cont si de parerea lui din cand in cand.

GEMENI

Astazi trebuie joci rolul de lider, care iti vine ca o manusa. Dai ordine, pui oamenii sa iti puna planurile in executare si iti arati abilitatile de conducator. Te descurci bine, insa nu exagera cu duritatea.

RAC

Esti admirata pentru puterea ta de concentrare in situatii de stres major, iar asta ti-ar putea aduce o promovare mult asteptata la job. Daca altii clacheaza, tu tocmai la greu iti demontrezi abilitatile si punctele forte.

LEU

Dai dovada de o incapatanare iesita din comun si te certi cu toata lumea. Ai un discurs agresiv si nimic din ce se intampla nu pare sa iti convina. Incearca sa fii mai toleranta cu cei din jur!

FECIOARA

E foarte posibil sa dai dovada de un egoism feroce azi si sa incerci sa tii cat mai multe pentru tine si numai pentru propriul interes, mai ales cand vine vorba de a imparti informatii. Pe de alta parte esti o companie interesanta.

BALANTA

Este timpul sa faci un pic de miscare. Nu iti prieste viata sedentara si incepi sa te resimti. Orele multe petrecute la birou, pe scaun, si-au pus amprenta asupra corpului tau, iar acum trebuie sa iei masuri.

SCORPION

Esti regina socializarii in ultima perioada. Din pacate, mai mult in viata virtuala decat in cea reala. Incearca sa iei o pauza de la site-urile gen Facebook sau Twitter. Prietenii adevarati sunt cei cu care te vezi fata in fata.

SAGETATOR

Nu ai nimic de pierdut astazi, asa ca merita sa isi ascumi anumite riscuri. Daca de obicei esti o persoana destul de prudenta, astazi poti face o exceptie. Daca nu risti, nu castigi.

CAPRICORN

Esti criticata din cauza tonului argesiv pe care il folosesti in ultima perioada. Ai tendinta sa vorbesti "de sus" si sa iti exprimi dorintele ca si cum ar fi ordine de executat pentru cei din jur.

VARSATOR

Esti cam sensibila astazi si asta te face sa suferi mai mult decat de obicei. Nu te lasa insa afectata de orice se intampla in jurul tau. Incearca sa te detasezi de problemele altora si sa iti vezi de viata ta.

PESTI

Cateva persoane rau voitoare din anturajul tau incearca sa te puna intr-o lumina nefavorabila. Nu te lasa influentata de rautatile pe care le spun despre tine. Ignora-le si nu le mai acorda importanta.

related posts

Modifică setările cookies