Horoscop zilnic 28 noiembrie 2022. Scorpionii încasează sume importante de bani, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 28 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop lunar

Berbec

 

Începi săptămâna cu preocupări pentru planurile de viitor, mai ales că Marte, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Saturn, planeta profesor, și-ți aduce decizii bune. Din punct de  vedere relațional este o perioadă bună să avansezi într-o relație. Dacă au existat probleme în cuplu, poți redescoperi armonia și pasiunea în cuplu.

 

Taur

 

Fii pregătită, astăzi, pentru niște propuneri, care vin din sfera profesională! Evenimente neprevăzute și răsturnări de situație pot avea loc în planul financiar. Jupiter, marele benefic, aduce ajutor prin prieteni, iar trigonul, care se formează între Saturn din sectorul socio-profesional, cu Marte, planeta acțiunii, din casa banilor, aduce stabilitate financiară.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi, în care Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect armonios cu Saturn din casa principiilor de viață, vine să aducă decizii bune în pregătirea profesională și studiu într-un domeniu de interes pentru tine. De asemenea este posibil să primești vești din străinătate de la prieteni.

 

Rac

 

Se activează casa muncii și sănătății și ai putea să începi niște investigații medicale, să te asiguri că ești bine, dacă ai avut probleme de sănătate. La locul de muncă, ți se consolidează statutul. O singură nemulțumire ai: unul dintre colegi a încercat să-ți strice imaginea, dar nu a reușit. Mai mult de atât, ai crescut în ochii șefilor, când te-ai ocupat singură de un proiect și ai dovedit ce poți.

 

Leu

 

Sectorul iubirii, aventurilor romantice și creativității este activat de Venus, Mercur și Soare și ești mai binedispusă, veselă și cu chef de viață. Pe de altă parte, ai inspirație și creativitate într-un proiect la care lucrezi la serviciu sau în activitățile pe care le desfășori. În planul sentimental, aspectul armonios, care se formează între Marte, planeta acțiunii, din casa planurilor de viitor, cu Saturn, din casa relațiilor, aduce decizii bune în planul partenerial.

 

Fecioară

 

Astăzi se anunță o zi cu evenimente surpriză la locul de muncă. S-ar putea să faci și niște deplasări. Aspectul armonios pe care Marte, planeta acțiunii, din casa carierei, îl formează cu Saturn, din casa muncii și serviciului, vine să-ți aducă stabilitate și relații bune cu șefii. Pe de altă parte, ai o comunicare bună cu familia și vei observa că ușor se îmbunătățește relația cu persoanele dragi. 

 

Balanță

 

Traversezi o perioadă favorabilă, în care-ți poți asculta intuiția și să ai curaj să-ți materializezi ideile. În planul sentimental, contextul astral de astăzi, în care Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa principiilor, îl formează cu Saturn, din casa iubirii și aventurilor romantice, vine să aducă stabilitate și dorința unei relații pe termen lung.

 

Scorpion

 

Marte, guvernatorul tău, formează, astăzi, un aspect armonios, de susținere, cu Saturn, din casa familiei, semn că toate acțiunile tale și investițiile în familie și reamenajare vor fi susține și din punct de vedere astral. Ai încasat sume importante de bani și o parte le investești, o parte le depui în conturile de economii. Pe seară, ai niște dialoguri în contradictoriu cu partenerul de cuplu.

 

Săgetător

 

Astăzi, ai susținere din partea celor trei planete, care-ți străbat casa personalității: Soare, Venus și Mercur. Pe de altă parte, aspectul armonios pe care Marte, planeta acțiunii, din casa relațiilor îl formează cu Saturn din casa comunicării și gândirii, susține ideile și comunicarea cu partenerul de cuplu și planurile pe termen lung.

 

Capricorn

 

Situația financiară este susținută de către Saturn, guvernatorul tău, care formează aspecte benefice cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa serviciului. Ceva s-a întâmplat la serviciu, pentru că dintr-o dată ești mulțumită de condițiile de muncă, echipa cu care lucrezi și programul de lucru.

 

Vărsător

 

Luna îți traversează, astăzi, casa personalității și ești dornică de afirmare la serviciu. Pe de altă parte, ai intenția să faci niște schimbări majore în casă sau poate chiar lucrezi la acest lucru, însă astăzi este posibil să te răzgândești la cum așezi mobila sau ce obiecte de interior achiziționezi. Ai impresia că unele nu se mai potrivesc, așa că, ori le returnezi, ori nu le mai achiziționezi.

 

Pești

 

Nu te afli în cea mai bună formă sau dispoziție, pentru că Luna îți traversează casa izolării și frământărilor și-ți imprimă o agitație interioară. Totuși, ai susținerea cuiva din familie sau poate discuți cu cineva apropiat despre planurile tale din sectorul sentimental și realizezi niște lucruri importante pe care trebuie să le schimbi în relație.

 

related posts

Modifică setările cookies