Horoscop zilnic 28 octombrie 2023. Capricornii pot rupe o relație amoroasă, Gemenii încheie o situație care nu le dădea pace


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 28 octombrie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur, care se formează astăzi aduce situații neprevăzute și schimbări în planul financiar, al valorilor și stimei de sine. Posibil să apară o criză, să vezi altfel lucrurile, să ți se dea peste cap sistemul de valori sau convingeri, să-ți dai mai multă valoare.

 

Taur

 

Astăzi ești vedeta zilei, pentru că Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur se formează în zodia ta. S-ar putea să surprinzi prin decizii, care privesc viața personală, dar și cea profesională. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea ta și a Lunii Pline, se află în casa iubirii și aventurilor romantice și pot să apară surprize și în aceste domenii, încheieri de etape, finalizări și concluzii.

 

Gemeni

 

Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi dinamizează sectorul subconștientului, frământărilor interioare, izolării, trecutului și introspecției. Se dinamizează și axa sănătății și muncii și este posibil să apară evenimente neașteptate la locul de muncă sau în planul sănătății, care să te determine să schimbi direcția. Din configurația astrală face parte și Jupiter, guvernatorul relațiilor, și vei lua o decizie în planul relațional, s-ar putea să închei o etapă cu cineva din trecut sau o situație, care te măcină, să se rezolve.

 

Rac

 

Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi aduce surprize și răsturnări de situație, dar și evenimente neașteptate în sectorul proiectelor, planurilor de viitor, prietenilor și vieții sociale. Posibil, în urma unor discuții sau informații pe care le afli, pentru că Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află pe casa comunicării, să ți se dea peste cap anumite planuri.

 

Leu

 

Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi activează sfera profesională, relația cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie. Nu sunt excluse surprize neașteptate, dar și o schimbare în conducerea firmei. Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în casa banilor, așa că apar situații care pot schimba situația financiară.

 

Fecioară

 

Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi dinamizează sectorul credințelor și convingerilor, sistemului de valori, care necesită o reconfigurare. În urma unor evenimente, care te vor lua prin surprindere, îți vei clarifica anumite chestiuni în planul relațiilor. Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în zodia ta și vei ține cont de nevoile și dorințele tale atunci când vei lua o decizie.

 

Balanță

 

Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi poate aduce răsturnări de situație în planul financiar, al banilor pe care îi deții la comun cu partenerul, privind creditele, moștenirile, datoriile, intimitatea și încrederea reciprocă. Posibil să aibă loc finalizări, încheieri de etape și concluzii privind relația de cuplu, dar și administrarea unor bani comuni.

 

Scorpion

 

Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi se formează în sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație, evenimente bruște în planurile tale de viitor. Posibil să apară și o criză de comunicare și recomandarea este să amâni o discuție.

 

Săgetător

 

Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi activează casa muncii, activitățile profesionale, rutina zilnică și relațiile cu colegii. Au loc încheieri de etape, finalizarea unor proiecte, culegerea roadelor privind obținerea unui job nou. Pot avea loc rupturi de contracte sau se schimbă termenii unui parteneriat.

 

Capricorn

 

Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi activează sectorul sentimental, aventurile romantice, creativitatea, valorificarea unei pasiuni și relațiile cu copiii. Posibil să apară răsturnări de situație în planul amoros, să se încheie o relație sau să se treacă la un alt nivel. Dacă ești singură este posibil să cunoști pe cineva în mod neașteptat.

 

Vărsător

 

Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi activează sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Au loc evenimente neașteptate și răsturnări de situație în familie. Pe de altă parte, pot să apară surprize în administrarea unui imobil, a patrimoniului.

 

Pești

 

Eclipsa de Lună și Luna Plină din zodia Taur de astăzi activează sectorul gândirii, informațiilor, învățării, comunicării și deplasărilor. Posibil să afli niște informații surpriză, care pot schimba o direcție privind încheierea unui contract/parteneriat. Atenție la cum îți exprimi ideile, opiniile și gestionează totul astfel încât să aplanezi un conflict!

related posts

Modifică setările cookies