Horoscop zilnic 29 aprilie 2015. Racii au probleme de sanatate, iar Balantele sunt intr-o dispozitie proasta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 aprilie 2015.


BERBEC

Esti intr-o forma de exceptie, asa ca astazi rezolvi tot ceea ce iti propui pentru ziua de astazi, iar seara organizezi o iesire in oras cu prietenii.

TAUR

Esti implicata intr-un proiect important pentru care trebuie sa renunti la o parte dintre placerile tale saptamanale, tinand cont ca esti nevoita sa petreci mai mult timp la birou, iar astazi este unul dintre cazuri.

GEMENI

Partenerul de viata te surprinde cu un cadou de la primele ore ale diminetii, asa ca astazi esti bine dispusa si ai chef de munca mai mult ca de obicei. 

Citeste si: Urari de LA MULTI ANI si mesaje de LA MULTI ANI. Cele mai frumoase urari si mesaje pentru aniversari sau onomastici

RAC

Te-ai trezit cu o durere cumplita de cap, motiv pentru care nu reusesti sa te concentrezi asa cum trebuie la activitatile pe care le ai de indeplinit de-a lungul zilei. 

LEU

Esti prinsa la mijloc intr-un conflict de la job, iar astazi ar fi cazul sa remediezi intr-un fel sau altul situatia, tinand cont ca ai putea avea de suferit din aceasta cauza. 

FECIOARA

Esti mult prea implicata intr-un proiect, iar din acest motiv ai tendinta sa-ti neglijezi prietenii, iar astazi o parte dintre acestia incearca sa-ti arate in ce situatie ai ajuns. 

BALANTA

Nimeni si nimic nu pare sa te scoata din pasa proasta in care ai intrat, asa ca nu esti o prezenta prea agreabila in aceasta perioada, iar ziua de astazi nu face exceptie. 

SCORPION

Astrele sunt de partea ta, de aceea ar trebui sa profiti din plin de aceasta sansa si sa iei in considerare investitia intr-un proiect la care visai de ceva vreme.

SAGETATOR

Colegii iti reproseaza ca incerci sa te evidentiezi la locul de munca, desi tu nu faci decat sa-ti indeplinesti atributiile, iar aceasta situatie te deranjeaza. 

CAPRICORN

Nu ai chef de nimic, nu te intereseaza ce se intampla in jurul tau, iar astazi ai o dispozitie atat de proasta, incat nimeni nu pare sa te faca sa zambesti.

VARSATOR

Primesti o suma de bani importanta cu care reusesti sa-ti rezolvi o parte dintre problemele cu care te-ai confruntat in ultima perioada. 

PESTI

Te streseaza felul in care evolueaza lucrurile in viata ta si, mai mult ca niciodata, visezi la o schimbare, iar pentru moment te rezumi la una fizica. 

related posts

Modifică setările cookies