Horoscop zilnic 29 aprilie 2023. Racii singuri încep o poveste de dragoste, Fecioarele sunt tentate să înceapă o relație secretă


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 29 aprilie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Luna îți traversează astăzi sectorul sentimental, al aventurilor romantice și este posibil să fii tentantă să ai o aventură și dacă faci parte dintr-un cuplu. De asemenea, sextilul care se formează între Marte, guvernatorul tău, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa banilor, vine să aducă cheltuieli neașteptate pentru casă sau familie.

 

Taur

 

Astăzi, ai șansa să faci niște schimbări majore în viața de familie, inclusiv în relația de cuplu. Sextilul care se formează între Marte, planeta acțiunii, și Uranus din casa personalității, îți poate aduce decizii pripite. Atenție la deplasări și la interacționarea cu ceilalți, pentru că este posibil să intri ușor în conflicte de idei și principii!

 

Gemeni

 

Astăzi este posibil să faci mai multe deplasări. De asemenea, este posibil să ai discuții mai lungi cu partenerul de cuplu legate de trecut, principii și convingeri. Atenție la felul cum pui problemele, pentru că este posibil să rănești, să faci acuzații nefondate!

 

Rac

 

Astăzi te preocupă situația financiară. Ai de făcut niște cheltuieli pentru organizarea unei petreceri sau să cumperi un cadou cuiva drag. De asemenea, poți profita să-ți faci planuri de viitor alături de partener. Ești canalizată pe consolidarea relației de cuplu, iar dacă ești singură ai toate șansele să dai curs unei noi povești de dragoste.

 

Leu

 

Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul subconștientului și trecutului, formează un aspect armonios cu Uranus din casa intereselor profesionale. Este posibil să primești niște oferte de job, de colaborare de la un angajator din trecut. Decizi să nu spui nimănui, să nu-ți influenteze deciziile.

 

Fecioară

 

Astăzi este posibil să rezolvi niște chestiuni administrative, un context financiar. De asemenea, s-ar putea să discuți despre administrarea unor bunuri patrimoniale. Dacă ești singură, ai tentația să începi o relație secretă sau să iei decizii privind relația cu cineva din trecut.

 

Balanță

 

Astăzi, te preocupă organizarea unei ieșiri cu prietenii și pentru acest lucru vă întâlniți pe seară să stabiliți detaliile. La serviciu, te implici în proiecte noi. S-ar putea să preiei și alte sarcini sau responsabilități noi. Relația cu partenerul este armonioasă și aveți discuții plăcute despre planurile de viitor.

 

Scorpion

 

Astăzi se anunță o zi în care te poți afirma, pentru că Luna îți traversează casa imaginii și reputației. Pot avea loc evenimente neașteptate cu o colaborare, un contract, un parteneriat. În planul relațional, s-ar putea să intervină niște modificări, să începi să vezi altfel lucrurile în relație.

 

Săgetător

 

Astăzi, te preocupă rezolvarea unor chestiuni birocratice sau pregătirea unei călătorii. Șefii te pot trimite la cursuri sau într-un schimb de experiență. Au loc tot felul de dialoguri cu partenerii cu care desfășori activități și încerci să ajungeți la căi comune, să perfectați termenii unui contract.

 

Capricorn

 

Posibil astăzi să faci o achițitie importantă pentru casă sau familie, să accesezi un credit sau să intri în posesia unei sume de bani pe care ai împrumutat-o. În planul sentimental este posibil să discuți niște chestiuni importante pentru tine, pentru că simți că lucrurile merg într-o direcție la care nu te așteptai.

 

Vărsător

 

Posibil astăzi să te gândești la parteneri din trecut cu care ai avut o relație și să fii tentată să îi cauți. Gândește-te bine înainte să iei vreo inițiativă, pentru că este posibil să te răscolească și să vrei să începi ceva ce nu este potrivit pentru tine în momentul de față!

 

Pești

 

Posibil, astăzi, să mergi la niște interviuri sau să ai discuții cu un angajator care te vrea în echipa lui. Posibil să afli niște informații care nu-ți sunt pe plac și să soliciți un timp de gândire, să-ți dai seama dacă vrei să schimbi sau nu. Te simți bine în echipa cu care lucrezi și nu ești încă hotărâtă.

related posts

Modifică setările cookies