Horoscop zilnic 29 august 2023. Taurii realizează că au nevoie de independență atât în viața amoroasă, cât și pe partea financiară


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 29 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Uranus, planeta imprevizibilului, își începe, de astăzi, mișcarea retrogradă prin zodia Taur, respectiv prin casa banilor, pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte colaborări. Ești invitată să-ți reevaluezi proiectele profesionale și să le păstrezi pe cele care îți aduc beneficii. De asemenea, va fi nevoie să îți revizuiești și modalitatea de a câștiga/cheltui banii.

 

Taur

 

Uranus, planeta imprevizibilului, își începe retrogradarea, de astăzi, prin casa personalității tale. Urmează o perioadă, în care ești invitată la o revizuire a planurilor personale de viață. Posibil să îți dai seama că ai nevoie de o independență financiară, dar și în relație. 

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul asociat subconștientului, frământărilor interioare și trecutului. Urmează o perioadă, în care vei avea parte de conștientizări, revelații, dar și de o revizuire a unor principii și convingeri de viață.

 

Rac

 

Retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, de astăzi, prin zodia Taur, respectiv prin casa asociată prietenilor, planurilor și proiectelor de viitor, îți va aduce o revizuire a relațiilor de prietenie și a proiectelor pe termen lung. Posibil să reiei un proiect profesional mai vechi sau cele la care lucrezi să intre într-o nouă etapă.

 

Leu

 

Retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, de astăzi, prin zodia Taur, respectiv prin casa carierei, imaginii și reputației profesionale, îți aduce, în următoarele luni, o reevaluare a proiectelor profesionale, dar și a direcției spre care vrei să te îndrepți.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul asociat principiilor și credințelor, studiilor, perfecționării profesionale, schimburilor de experiență și călătoriilor. Urmează o reevaluare a sistemului de valori și a direcției profesionale. De asemenea, poți pleca într-o călătorie pe care ai tot amânat-o, să-ți lărgești orizontul cunoașterii, să ai parte de niște experiențe, care să-ți schimbe perspectiva asupra vieții.

 

Balanță

 

Sectorul avantajelor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariile, intimității, încrederii reciproce și relațiilor, va fi activat de mișcarea retrogradă a lui Uranus, planeta imprevizibilului, care invită la o reevaluare a planului relațional și financiar.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, prin casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale vine cu o reevaluare, în următoarea perioadă, în aceste domenii. Va fi nevoie să-ți dai seama în planul profesional ce contracte/parteneriate păstrezi, care îți aduc cele mai multe beneficii.

 

Săgetător

 

Sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale, relațiilor cu colegii, dar și sănătății, primește tranzitul lui Uranus, planeta imprevizibilului, în mișcare retrogradă, prin zodia Taur. Recomanarea următoarei perioade este să-ți analizezi activitățile profesionale, iar din punct de vedere al sănătății, să ai mai multă grijă, să adopți un regim de viață sănătos, pentru a evita niște probleme sau reactivarea unor afecțiuni.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, respectiv prin casa asociată iubirii, aventurilor romantice, creativității, valorificării unui talent, copiilor. Urmează o perioadă cu reevaluări în aceste domenii.

 

Vărsător

 

Uranus, guvernatorul tău, începe, de astăzi, mișcarea retrogradă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului, relațiilor cu părinții. Urmează o perioadă în care ești invitată la o revizuire a planurilor care privesc casa, familia, o mutare, o tranzacție imobiliară.

 

Pești

 

Începând de astăzi, retrogradarea lui Uranus, planeta imprevizibilului, prin casa comunicării, gândirii, informațiilor, învățării, deplasărilor în scop aministrativ și relațiilor cu rudele, vine cu revizuiri a modului de comunicare, gândire și interacționare cu ceilalți. De asemenea, s-ar putea să rezolvi, în perioada următoare, anumite chestiuni administrative sau financiare.

related posts

Modifică setările cookies