Berbec


Astăzi se întrevăd confruntări cu partenerul din cauza unui context financiar, a unor bani deținuți la comun. Lucrurile s-ar putea rezolva dacă apelezi la comunicare deschisă și cauți să rezolvi situația, nu să pui paie pe foc.


Taur


Luna îți traversează astăzi casa relațiilor și formează un aspect tensionat cu planetele din casa carierei, semn că pot să intervină conflicte sau tensiuni în parteneriatele tale, în relațiile cu superiorii. Posibil cineva să intervină și să-ți dea o informație, care să lămurească niște aspecte și astfel vei putea aplana un conflict.


Gemeni


Astăzi ești foarte activă în activitățile și sarcinile de la locul de muncă, mai ales dacă ai de respectat niște termene. În planul relațional, Mercur, guvernatorul tău, și Jupiter, guvernatorul casei relațiilor, formează un aspect de susținere și cooperare, așa că vei putea să rezolvi ceva ce te frământă de o perioadă mai mare de timp, Jupiter fiind în tranzit prin casa universului interior și introspecției.


Rac


Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală sau pentru copii, dacă ești părinte, pregătirea unui eveniment în familie, o călătorie de agrement sau prezentarea unui proiect de creație. De asemenea, Mercur și Jupiter se află într-un aspect de cooperare și susțin casa muncii de sectorul pregătirii profesionale și sistemului de principii și credințe. După o perioadă mai mare de timp reușești să fii pe aceeași lungime de undă cu colegii cu care ai avut tensiuni.


Leu


Astăzi, Luna îți traversează sectorul casei și spațiului de locuit, familiei și te preocupă să-ți petreci mai mult timp cu familia, să te ocupi de treburi casnice lăsate restante sau să faci planuri privind administrarea unui imobil. Mercur și Jupiter se află într-o relație bună, așa că, dacă intenționezi să accesezi un credit, vei avea șanse de câștig.


Fecioară


 Astăzi este posibil să faci niște deplasări pe distanțe scurte, care apar neașteptat. Posibil partenerul să-ți facă o surpriză, să ieșiți în afara orașului. Nici nu stai pe gânduri și cooperezi, pentru că ești mare amatoare de ieșiri și plecări. De asemenea, pentru că Mercur, în tranzit prin casa relațiilor, formează aspecte de susținere și cooperare cu Jupiter, s-ar putea să clarifici niște aspecte din relație și să fii surprinsă de deznodământ.


Balanță


Astăzi încasezi bani, primești cadouri și persoanele dragi îți fac surprize. Dacă ești singură este posibil să ai parte de surprize în planul sentimental, să ți se facă declarații, să fii impresionată de cineva care vrea să te cucerească.


Scorpion


Luna îți traversează astăzi semnul zodiacal și formează aspecte armonioase, în partea a doua a zilei, cu planetele din casa iubirii și aventurilor romantice, așa că urmează o seară romantică. Dacă ești singură, cineva care vrea să te cucerească, te invită la o întâlnire.


Săgetător


Posibil astăzi să nu fii în cea mai bună formă, dar ai susținere din partea familiei. Îți iei o zi liberă și îți petreci timpul cu familia, cu persoanele dragi. Oboseala acumulată își spune cuvântul, însă reuseșești să te reechilibrezi, dacă te înconjori de membrii familiei.


Capricorn


Contextul astral de astăzi îți atrage atenția asupra unor proiecte la care trebuie să faci niște schimbări. Dialogurile cu colegii sau cu prieteni cu mai multă experiență ar putea să te ajute să corectezi o direcție greșită spre care te îndreptai. Mercur și Jupiter formează un aspect armonios, așa că vei reuși să-ți expui niște idei.


Vărsător


Posibil, astăzi, să găsești niște soluții de finanțare pentru intențiile tale legate de o schimbare pe care vrei să o faci în casă și în spațiul de locuit. Și familia, respectiv părinții, ar putea să te ajute cu o sumă de bani, să participe la cheltuieli.


Pești


Astăzi ai idei originale pe care vrei să le implementezi într-un proiect la serviciu. În planul sentimental ești nemulțumită de unele evenimente, care ți-au dat peste cap planurile și viziunea legată de viața de cuplu. Preferi să nu iei nicio decizie de moment. Doar analizezi și cauți să găsești soluții să îndrepți situația.