Horoscop zilnic 29 mai 2014. Sagetatorii primesc o veste neplacuta, iar pe Lei ii paste un conflict


Horoscop zilnic 29 mai 2014. Balantelor nu le iese un plan astazi, in timp ce Varsatorii dau dovada de multa incredere in sine. Vedeta zilei: Ana Beatriz Barros (32). La multi ani!


CITESTE SI HOROSCOPUL SAPTAMANII 26 IUNIE - 1 IUNIE


BERBEC

Berbecilor nu li se recomanda sa interactioneze cu prietenii sau sa-si caute sustinatori. In aceasta perioada esti predispusa sa te certi cu o prietena mai veche. In plan profesional, amana orice intalnire importanta sau discutie decisiva pana in a doua jumatate a zilei, cand te vei linisti si vei fi pregatita sa rezolvi orice problema. 

 

TAUR

Nu te simti descurajata. Chiar daca nu o sa-ti reuseasca din prima incercare lucrul pe care ti-l doresti atat de mult, nu renunta. Perseverenta si ingeniozitatea te vor ajuta sa reusesti tot ce-ti propui, insa trebuie sa tii cont de faptul ca, uneori, caile batute nu sunt cele mai bune.

 

GEMENI

Singurele subiecte care vor reusi sa-ti suscite interesul sunt legate de prieteni, noutati din lumea mondena si studii. In rest, vei fi alaturi de o prietena care se simte deprimata si are nevoie de sprijinul tau. Sfatul nostru: nu te implica mai mult decat trebuie, nu te priveste in mod direct.

 

RAC

Azi vei avea ceva probleme cu internetul si conexiunea la wi-fi. Din aceasta cauza, o parte dintre planurile tale se anuleaza. Nu ii ruga pe prieteni sa te ajute intrucat nu vor avea pregatirea necesara sa rezolve problema. Apeleaza, in schimb, la specialisti si totul va fi bine in cele din urma.

 

LEU

Ai mare grija la aparente astazi. Un lucru care poate parea favorabil la prima vedere se va dovedi daunator pentru tine. Te paste un conflict, o cearta, o neintelegere, care se ascund sub o masca a prietenei. Foloseste-te de experinta de viata si recunoaste pericolul inainte sa fie prea tarziu.

 

FECIOARA

In prima jumatate a zilei, programul de lucru iti este intrerupt. Profita de mica pauza si gandeste-te cu atentie la viata ta profesionala si la ce urmeaza sa faci in viitorul apropiat. Daca nu reusesti sa gasesti singura solutii si nicio alta sursa exteriora nu contribuie in mod pozitiv cu o parere sau un sfat, bazeaza-te pe instinct si ia o decizie pe cont propriu.

 

BALANTA

Chiar daca azi nu iti ies toate asa cum te-ai fi asteptat, nu ai motive serioase sa te plangi. Te adaptezi usor oricarei situatii si reusesti sa eviti cateva situatii neplacute, care ti-ar putea face ziua mai proasta. Sfatul nostru: priveste esecul ca pe o oprtunitate si invata din orice nereusita. 


SCORPION

Risti sa fii prea ferma si prea rigida astazi. Severitatea ti-ar putea crea probleme, mai ales la capitolul relatii amoroase, si mai grav e ca nu iti vei da seama pe loc de greselile pe care le-ai putea face. Cei apropiati s-ar putea simti jigniti de atitudinea ta, asa ca incearca sa te controlezi si sa fii mai prietenoasa.

 

SAGETATOR

Astrele iti pregatesc doua surprize pentru astazi: una placuta, una mai putin placuta. Vestea buna este ca si cea proasta se va dovedi utila si iti va servi, pe viitor, ca lectie. Tine minte ca cei rezistenti si umili reusesc intotdeauna sa-si atinga scopurile si nu renunta.

 

CAPRICORN

Nu lua decizii pripite astazi. Te vei confrunta cu probleme financiare, vei face cheltuieli inutile si iti vei face datorii care iti vor crea probleme in viitor. Vei primi o propunere din partea cuiva care vrea sa te ajute, insa inainte de a accepta, asigura-te ca sprijinul este neconditionat.

 

VARSATOR

Dai dovada de multa incredere de sine, ceea ce iti este de foarte mare ajutor. Azi vei reusi sa duci la bun sfarsit tot ceea ce iti propui. Eo zi plina de echilibru sufletesc pentru Varsatori, care vor imprastia energia lor pozitiva si celor din jur. 
 


PESTI

Azi socializezi si inveti lucruri noi. Te bazezi mult pe ajutorul celor din jur si le ceri sfatul in privinta unei probleme care te macina si esti placut impresionata cand primesti un raspuns din partea unei persoane neasteptate din anturajul tau.

related posts

Modifică setările cookies