Horoscop zilnic 29 mai 2023. Vărsătorii au noroc la bani, dar probleme în dragoste, Taurii cuceresc o persoană de care sunt atrași 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 29 mai 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi este favorabil activităților profesionale, prezentării unor proiecte, discutării unor termeni contractuali. Se anunță o zi cu succese profesionale și merite primite din partea șefilor. Luna traversează zodia Fecioară, așa că organizarea și impulsul de a fi în slujba celorlalți iese în evidență.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi activează sectorul iubirii, aventurilor romantice și distracției, așa că este momentul să cucerești o persoană de care te simți atrasă, iar dacă faci parte dintr-un cuplu, să-I acorzi mai multă atenție, să-I faci o surpriză. În partea a doua a zilei, este posibil să ai o dezamăgire de la cineva din anturaj.

 

Gemeni

 

Astăzi, te preocupă activitățișle gospodărești și s-ar putea să mergi și la niște cumpărături, mai ales dacă este ziua ta în perioada următoare și vrei să faci niște pregătiri pentru familie și prieteni. La serviciu, lucrurile sunt mai liniștite și ai timp să te ocupi și de chestiunile personale.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să dai o mână de ajutor unui coleg sau unui membru al familiei, să faci niște deplasări în scop administrativ sau financiar, să te interesezi de accesarea unui credit. S-ar putea să ai parte și de surprize în planul profesional, să se schimbe programul săptămânii și să pleci la o conferință, schimb de experiență sau delegație.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi activează casa financiară, în prima parte din zi. Axa financiară este dinamizată, însă este nevoie să fii atentă la cheltuieli sau la investiții, pentru că opoziția Lunii cu Neptun, ar putea să-ți aducă o pierdere financiară sau dezamăgire într-un context financiar, de refinanțare a unui credit sau returnarea unei datorii.

 

Fecioară

 

Luna îți activează semnul nașterii și ai tendința să despici firul în patru, să te răzgândești asupra unor decizii din cauza principiilor și convingerilor personale. Partenerul ar putea să te dezamăgească într-o chestiune care ține de cuplu, să uite un eveniment important din viața voastră, să fie mai preocupat de un context profesional.

 

Balanță

 

 

Posibil, astăzi să primești o ofertă de job, care să te mulțumească din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, tranzitul Lunii prin casa frământărilor interioare vine să-ți aducă preocupări pentru o schimbare pe care vrei să o faci. În planul relațional, partenerul vine cu niște propuneri de investiții.

 

 Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce un randament intelectual ridicat, mai ales dacă ai idei originale, creative, datorită conjuncției care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Uranus, planeta nonconformismului. Atenție în grupul de prieteni, pentru că este posibil să ai niște izbucniri generate de aflarea unor vești sau informații, care nu pun într-o lumină favorabilă pe unul dintre prieteni.

 

Săgetător

 

Bucură-te, astăzi, de o zi în compania unor prieteni! S-ar putea în urma unei întâlniri, discuții și conversații, să se pună semințele unei viitoare colaborări. Jupiter, guvernatorul tău, se află într-un aspect armonios cu Saturn, guvernatorul casei banilor, așa că proiectele pot aduce bani pe termen lung, dar numai dacă ai răbdare.

 

Capricorn

 

Luna îți traversează astăzi sectorul perfecționării profesionale și vei fi determinată să-ți urmărești un obiectiv, dar este nevoie de răbdare și efort, pași mici, pentru a fi sigură că este realizabil. Saturn, guvernatorul tău, în tranzit prin casa comunicării și gândirii, primește un aspect armonios de la Jupiter, marele benefic, așa că ai toate șansele să urmeze succes după succes.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să primești un răspuns de la bancă, dacă ai accesat un credit sau vrei să returnezi mai repede o datorie. De asemenea, s-ar putea să rezolvi cu niște acte ale casei sau să discuți termenii unui contract imboliliar. Relațiile cu părinții sunt bune. Mai puțin bune sunt relațiile cu partenerul de cuplu, cu care tot ai conflicte.

 

Pești

 

Astăzi este posibil să ai niște dialoguri profitabile legate de activitatea profesională. În planul relațional, o situație tensionată poate evolua favorabil, în urma unor discuții sincere și deschise. Preocupări pentru situația financiară intervin spre seară.

related posts

Modifică setările cookies