Horoscop zilnic 29 octombrie 2015. Racii nu au chef de socializare, iar pe Scorpioni ii sacaie o problema personala


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 29 octombrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Sunteti irascibile si aveti tendinta de le vorbi de sus tuturor celor care va abordeaza astazi. Nu puteti continua prea mult cu atitudinea aceasta, pentru ca veti fi marginalizate si evitate de cei din jur. Revizuiti-va atitudinea.

Horoscop 2015 TAUR

Va simtiti epuizate, insa nu aveti timp pentru odihna. Sunteti extrem de solicitate la locul de munca si nici macar cand ajungeti acasa nu aveti parte de liniste. Incercati sa profitati de fiecare moment de repaus de care aveti parte.

Horoscop 2015 GEMENI

Aveti multa energie si vi se pare ca toti cei din jur se misca in slow motion comparativ cu voi. Va enerveaza reactiile intarziate ale colegilor, care nu se mai ridica la nivelul asteptarilor voastre, insa trebuie sa incercati sa nu ii mai judecati atat de aspru.

Horoscop 2015 RAC

Nu aveti chef de socializare va retrageti in carapacea voastra, lucru care nu ii incanta prea tare pe cei din jur. Incearcati sa nu fiti neprietenoase si sa nu ii respingeti prea dur. Nu va dura prea mult starea asta, din fericire, chiar daca climatul astral pare potrivnic.

Horoscop 2015 LEU

Sunteti intr-o forma grozava, iar mintea va merge brici. Este o zi prielnica pentru dezvoltat noi proiecte si pentru a va face remarcate cu ideile voastre originale si inovative. Nu fiti timide, astazi poate fi momentul vostru de glorie.

Horoscop 2015 FECIOARA

Suma de bani pe care o asteptati de ceva vreme a ajuns, in sfarsit, in contul vostru. Desi sunteti tentate sa ii cheltuiti pe mici capricii, incercati sa ii investiti sau sa ii puneti intr-un cont de economii. Nu se stie cand veti avea mare nevoie de ei.

Horoscop 2015 BALANTA

Increderea voastra in partenerul de viata se diminueaza pe zi ce trece, insa, cu toate astea, nu vreti sa luati atitudine. Incercati sa il provocati la o discutie serioasa, in care sa ii spuneti ce aveti pe suflet. Va deranjeaza atitudinea lui distanta, insa, in acelasi timp, va este frica sa nu il pierdeti.

Horoscop 2015 SCORPION

Va sacaie o problema personala si nu puteti da randamentul dorit la job. In ciuda eforturilor de a va indeplini task-urile zilnice, astazi nu va ies lucrurile asa cum v-ati dori. Incercati sa rezolvati problema, pentru ca altfel nu veti iesi din acest impas.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Va dedicati timpul unei noi pasiuni, pe care ati descoperit-o de curand. Daca lucrurile merg bine, va ganditi chiar sa va transformati hobby-ul intr-o afacere. Potrivit climatului astral, daca perseverati, veti avea de castigat. 

Horoscop 2015 CAPRICORN

Va bucurati de o atmosfera calda in toate mediile cu care interactionati. La serviciu sunteti in relatii bune cu colegii si formati o echipa unita. Amicii va cauta compania, iar membrii familiei vor sa petreceti mai mult timp cu ei, ceea ce inseamna ca trebuie sa va impartiti intre toti. Nu va fi usor!

Horoscop 2015 VARSATOR

Astazi aveti o viata sociala intensa. Sunteti invitate la un eveniment important si va pregatiti toata ziua  pentru a avea o aparitie impecabila. Nu va faceti prea multe griji, veti reusi sa impresionati nu numai cu look-ul vostru, dar si cu carisma si personalitatea.

Horoscop 2015 PESTI

Sunteti cu capul in nori si visati cu ochii deschisi. Datorita configuratiei astrale traiti in lumea voastra si asta s-ar putea sa ii enerveze putin pe cei din jur. Incercati sa va reconectati la realitate si sa fiti mai prezente in conversatiile de la job sau cercul de prieteni.

related posts

Modifică setările cookies